اسید پاشهای محله شمس آباد تهران دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان ری از شناسایی و دستگیری عاملان اسید پاشی بروی یک دستگاه خودرو در محدوده شمس آباد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری اظهار داشت: برابر گزارش واصله مبنی بر وقوع یک مورد اسید پاشی بر روی خودروی شهروندان در شهرک صنعتی شمس آباد، بلافاصله شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان به صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۷۸ شمس آباد قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی پس از انجام تحقیقات اولیه همچنین استفاده از ابزارهای نوین پلیسی توانستند ۲ متهم اصلی را شناسایی و در عملیاتی منسجم دستگیر کنند.
سرهنگ مافی تصریح کرد: طی بررسیهای صورت گرفته متهمان دستگیر شده از خویشاوندان شاکی بودند و دلیل این کار را اختلافات قبلی نامیدند که پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قانونی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ری در پایان از شهروندان خواست هشدارها و توصیههای پلیس را جدی بگیرند و در صورت مشاهده هرگونه ایجاد مزاحمت و ناهنجاری توسط مخلان امنیت از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.