خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جذب هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات نفت در کهگیلویه و بویراحمد

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1404 - 13:24
یاسوج-استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات مسئولیت های اجتماعی وزارت نفت در این استان جذب شده است.
استان،اشاره،استاندار،اعتبارات،جذب،كهگيلويه،رحماني،بويراحمد،ا ...

به گزارش خبرنگار مهر، یداله رحمانی پیش از ظهر شنبه در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و دو هزار شهید گلگون‌کفن استان، اظهار کرد: موظفیم آرمان‌های شهدا را همواره سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهیم.
وی با گرامی داشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی در آستانه سی و ششمین سالگرد ارتحال ایشان و تبریک دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر خم، تصریح کرد: رهبر کبیر انقلاب با پیوند دین و سیاست، بنیان‌گذار نظامی شدند که امروز به عنوان قدرتی تأثیرگذار در عرصه جهانی مطرح هستند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برنامه‌های بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، تأکید کرد: باید این مراسم را باشکوه برگزار کنیم و تمام دستگاه‌های اجرایی، نظامی و انتظامی موظفند امکانات خود را در اختیار ستاد برگزاری قرار دهند.
وی از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ستاد مراسم ارتحال و کمیته‌های زیرمجموعه تقدیر کرد و افزود: حضور مردم در مساجد و برنامه‌های مرتبط باید پررنگ‌تر باشد و همچنین پیشنهاد شد مراسم ارتحال امام راحل در روز سیزدهم خرداد برگزار شود تا حضور گسترده‌تر مردم امکان‌پذیر باشد.
رحمانی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با استانداران، خاطرنشان کرد: مدیران باید بدون اضطراب و هراس از انتقادات در میان مردم حضور یافته و مشکلات آن‌ها را از نزدیک بررسی و اعتماد آنها را نسبت به دغدغه‌های آن‌ها و حل مشکلات جلب نمایند.
تغییرات مدیریتی در شهرستان‌ها تصریح شود
وی با اشاره به گذشت نزدیک به ۱۰ ماه از استقرار دولت، تصریح کرد: انتظار می‌رود تغییرات مدیریتی در شهرستان‌ها سریع‌تر انجام شود و مدیران فعلی نیز تا زمان تعیین تکلیف نهایی باید با قوت به کار خود ادامه دهند.
۹۰۰ هکتار از اراضی و باغات استان در آتش سوزی‌ها طعمه حریق شد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آتش‌سوزی‌های اخیر در استان، گفت: متأسفانه در پی یک سهل‌انگاری، بیش از ۹۰۰ هکتار از اراضی و باغات در آتش سوزی روز گذشته طعمه حریق شد.
وی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌های نیروهای منابع طبیعی، فرمانداری‌ها، هلال احمر و حوزه معاونت عمرانی استانداری بر افزایش مراقبت‌ها برای جلوگیری از آتش سوزی‌ها تقدیر کرد.
رحمانی با اشاره به ناترازی انرژی در کشور، خاطرنشان کرد بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی، تمام ادارات و واحدهای تولیدی موظف به صرفه‌جویی هستند.
وی یادآور شد: ۲۲۶ ماینر غیرقانونی در استان منهدم شد که مصرف برق آن‌ها معادل چهار هزار و ۵۰۰ خانوار است.
رحمانی تصریح کرد: ۱۴۰ ماینر غیرمجاز ضبط شد که در این شرایط ناترازی انرژی منافع اجتماعی و عمومی بر منافع فردی ارجحیت دارد.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر سرمایه‌گذاری در تولید، گفت :۶۴ پروژه مهم سرمایه‌گذاری با اشتغال‌زایی ۱۴ هزار نفر در در استان شناسایی شده که سه مورد آن با اعتبار یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و ۶۰۰ میلیون دلار آغاز شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: همه کمک کنند تا از استان‌های موفق در تحقق شعار سال باشیم و زمینه توسعه استان با اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری فراهم شود.
وی با اشاره به ضرورت تشکیل جلسات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، بر جذب اعتبارات ملی دستگاه‌ها تاکید کرد و افزود: تخصیص اعتبارات سال جاری باید تسریع شود و دستگاه‌هایی که اعتبارات ملی دارند نسبت به جذب آن اقدام کنند.
جذب ۱۳۸ درصدی اعتبارات آب در سال گذشته
رحمانی با بیان اینکه در سال گذشته، جذب اعتبارات در بخش آب ۱۳۸ درصد و در بخش راه بیش از ۱۴۰ درصد رشد داشت، خطاب به معاون عمرانی استانداری گفت: کارگاه همه پروژه‌های عمرانی در استان فعال شود.
وی با یادآوری سفر معاون وزیر راه و شهرسازی به استان در ایام نوروز امسال و بازدید از آزاده راه شیراز-اصفهان گفت: مطالعات اتصال استان به این آزاد راه در مرحله نهایی شدن است، لذا اقدامات لازم انجام تا عملیات اجرایی پروژه آغاز شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: منابع اعتباری شبکه ۳ و ۴ آبرسانی به دشت‌های گچساران تأمین شود که بنا داریم با حضور وزیر جهاد کشاورزی پروژه‌ها به بهره‌برداری برسد.
استاندار با اشاره به خشکسالی شدید در استان، گفت: سال گذشته ۵۰ درصد کاهش بارندگی داشتیم و برای مقابله با این بحران، پروژه‌های ذخیره‌سازی آب با ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعب در دست اجراست که شامل احداث مخازن جدید با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی می‌شود.
جذب هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات نفت
وی با اشاره به اعتبار سه هزار و ۶۶۰ میلیارد تومانی مسئولیت‌های اجتماعی نفت، افزود: تاکنون حدود هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان جذب شده است.
رحمانی تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی خصوصاً آموزش و پرورش و نوسازی مدارس در پروژه‌های عدالت در فضای آموزشی باید مستندات لازم را برای جذب باقی مانده اعتبارات ارائه دهند.
وی با بیان اینکه، دستگاه‌ها برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۴ را ارائه دهند، گفت: آخرین مهلت ارائه برنامه هفته گذشته بود، دستگاه‌هایی که برنامه‌های عملیاتی خود را به استانداری ارائه نکرده باشند به وزارتخانه‌های مربوطه در تهران گزارش داده می‌شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم اطلاع‌رسانی دستاوردهای دولت به مردم، گفت: اگرچه اقدامات خوبی در حوزه‌های آب، راه، ارتباطات و کشاورزی انجام شده، اما شاخص‌های اقتصادی استان همچنان نیازمند بهبود است.
وی تاکید کرد: همه مدیران باید با همکاری یکدیگر، استان را به جایگاه برتر در تحقق شعار سال و برنامه‌های دولت برسانند.
استاندار خاطرنشان کرد: حتی اگر یک روز به پایان خدمتمان باقی مانده باشد، باید آن را در مسیر خدمت به مردم سپری کنیم و قطعاً با این نگاه، خداوند برکت را در کارهایمان جاری خواهد کرد.