خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص 1500 میلیارد تومان برای راه‌آهن لرستان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1404 - 13:13
1500 میلیارد تومان برای پروژه راه آهن دورود–بروجرد–خرم آباد اختصاص یافت و اجرای آن به قرارگاه خاتم الانبیاء واگذار شد.
پروژه،شهرسازي،وزير،كشور،بازوند،تزريق،اعتبار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لرستان، هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل، امروز شنبه 10 خردادماه 1404، در جریان بازدید از پروژه راه‌آهن دورود–بروجرد–خرم‌آباد، اظهار داشت: سال گذشته از محل استجازه مقام معظم رهبری اعتبار خوبی به این پروژه تزریق شد و امسال نیز نامه‌ای با امضای وزیر راه و شهرسازی به سازمان برنامه و بودجه کشور ارسال شده که در آن مبلغ 1500 میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: به منظور تسریع در روند اجرایی پروژه، پیمانکار قبلی را خلع‌ید کردیم و چون پروژه راه‌آهن دورود–خرم‌آباد پیش از این در اختیار قرارگاه خاتم‌الانبیاء بوده است، ترجیح دادیم اجرای این پروژه نیز به همان مجموعه سپرده شود.
بازوند با بیان اینکه در سال گذشته هزار و 680 میلیارد تومان به پروژه راه‌آهن دورود–خرم‌آباد تزریق شده بود، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد که این پروژه در حد امکان با وقفه مالی مواجه نشود و با تخصیص نقدی و اعتبار جدید، موضوع تملک اراضی نیز تا حدی مرتفع شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم از کریدور شمال به جنوب که در حال حاضر در دست اجراست، آنتن‌هایی از مناطق غربی کشور به آن متصل کنیم، گام بزرگی در توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور برداشته خواهد شد.
انتهای پیام/