خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید نخستین مچ‌بند و جلیقه هوشمند مراقبتی سالمندان در کشور+ فیلم

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 10 خرداد 1404 - 13:00
برای نخستین‌بار در کشور، مچ‌بند هوشمند پایش علائم حیاتی و جلیقه ایربگ‌دار محافظ سالمندان طراحی و تولید شد.
سالمندان،مچ،هوشمند،بند،محصول

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی ـ امیرحسین آشنا مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره محصول مچ بند هوشمند و اپلیکشن مراقبت از دور سالمندان گفت: شرکت ما مچ بند ردیاب هوشمند و برخط سالمندان را تعبیه کرده که دارای عملکردهای پایش علایم حیاتی است.
این مچ بند با فشار دکمه اعلان اضطراری که برای نابینایان نیز کاربرد دارد، اطرافیان را از حال سالمندان باخبر می‌کند.
یاداوری مصرف دارو، قابلیت مکان یابی برخط برای سالمندان درای بیماری آلزایمر و و پایش خواب سالمندان از ویژگی های این محصول به شمار می‌آید و برای اولین با در کشور طراحی و تولید شده است.
دیگر محصول ما جلیقه و کمربند هوشمند ایربگ‌دار است که از زمین خوردن سالمندان محافظت کرده و از آنها در برابر آسیب دیدگی ها مراقبت می‌کند.
جزییات بیشتر را در فیلم زیر مشاهده کنید.