خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

62 درصد واحدهای مسکونی خسارت‌دیده در گلستان تسهیلات گرفتند‌

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 17:00
مدیرکل بازرسی استانداری گلستان‌گفت: حدود 62 درصد واحدهای مسکونی خسارت‌دیده استان در طوفان، رانش زمین و سیل اخیر تسهیلات دریافت کردند.
گنبدكاووس،نفره،بازرسي،تسهيلات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، سیدخالق سجادی ظهر امروز در جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده این شهرستان اظهارداشت: نهمین جلسه نظارت و بازرسی مناطق سیل‌زده در شهرستان‌گنبدکاووس با هدف بررسی پرونده‌هایی که مشکل دارند تشکیل شد.
در این جلسه‌ها پرونده‌های دارای مشکل بررسی و ارزیابی می‌شوند.
وی افزود: در استان گلستان به طورمیانگین 62 درصد واحدهای مسکونی خسارت‌دیده تسهیلات دریافت کردند که این آمار در گنبدکاووس به 53 درصد می‌رسد.
با توجه به اینکه‌ گنبدکاووس نخستین شهر سیل‌زده استان بود، انتظار می‌رود روند پرداخت تسهیلات در این شهرستان سرعت بیشتری داشته باشد.
مدیرکل بازرسی استانداری بیان داشت: لازم است تا ضامن‌های زنجیره‌ای پنج نفره در بانک‌ها حذف شود و برای افزایش سرعت کار، ضمانت زنجیره‌ای سه نفره مورد قبول بانک‌ها قرار گیرد.
انتهای پیام/ ز