خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عارف آقاسی نزدیک به استقلال

اعتماد | همه | شنبه، 10 خرداد 1404 - 11:46
عارف آقاسی هنوز تیم جدید خود را انتخاب نکرده اما احتمالاً این اتفاق طی هفته پیش‌رو رقم می‌خورد تا یکی از مهم‌ترین جابه‌جایی‌های فصل به‌ثبت برسد.
آقاسي،تابستانه،عارف،بازار،توافق،پرسپوليس،باشگاه،باتجربه،مداف ...

کد خبر: 716230 | ۱۴۰۴/۰۳/۱۰ ۱۱:۴۵:۳۶
بازار نقل‌وانتقالات تابستانه از امروز (شنبه) دهم خردادماه رسماً فعالیت خود را آغاز کرده و تا بیست‌نهم مردادماه هم ادامه خواهد داشت؛ هر چند که بعد از پایان این موعد هم تیم‌ها در صورت داشتن جای خالی می‌توانند نسبت به جذب بازیکن آزاد اقدام کنند اما جابه‌جایی بازیکنان دارای قرارداد، طی این مدت حدوداً 2 ماهه قابل‌انجام است.
البته که باید اشاره داشت پیش از رسیدن به دهم خردادماه، برخی تیم‌ها پا به بازار تابستانه گذاشتند و پیش از موعد، فعالیت نقل‌وانتقالاتی خود را آغاز کردند.
به گزارش فوتبال 360، تیم‌های مدعی به دنبال جذب ستاره‌های اسم‌ورسم‌دار هستند تا بتوانند هم رضایت هواداران خود را جلب کنند و هم خود را در قامت تیمی موفق در بازار تابستانه نشان بدهند.
در این میان، فعلاً شمار چهره‌های خاص بازار نقل‌وانتقالات تابستانه زیاد نیست و مهره‌ای که بیش از همه کانون توجهات قرار دارد، کسی جز عارف آقاسی نیست؛ مدافع باتجربه تراکتور که بعد از قهرمانی تاریخی سرخ‌پوشان تبریزی در مسیر جدایی از این تیم قدم برداشت و حالا در سودای آن است تا تیم جدید خود را انتخاب کند.
از عدم توافق با تراکتور تا پا پس کشیدن سپاهانی‌ها
آقاسیِ باتجربه با مدیران باشگاه تراکتور برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده و باید دوره حضور او در تیم تبریزی را تمام‌شده دانست؛ به‌ویژه آنکه گفته می‌شود مدیران باشگاه تبریزی با گزینه جانشینی او که یک مدافع کروات است هم به توافق رسیده‌اند.
از سوی دیگر، با توجه به حفظ محمد دانشگر و محمدامین حزباوی، مدیران باشگاه سپاهان هم پیشنهاد خود را از روی میز برداشته‌اند و در مقطع فعلی تمایلی به جذب عارف آقاسی ندارند تا از شمار مشتریان او در بازار تابستانه کاسته شود.
گفته می‌شد عارف با پرسپولیس توافق کرده اما ...
مسئولان باشگاه پرسپولیس طی روزهای گذشته تقلای زیادی داشتند تا بتوانند رضایت این مدافع باتجربه را جلب کنند و حتی گفته شد که طرفین برای امضای قرارداد 2 ساله به توافق رسیده‌اند اما آن‌طور که مشخص است، چنین توافقی حاصل نشده و رایزنی‌ها میان طرفین ادامه‌دار است؛ البته که گفته می‌شود با توجه به حضور مرتضی پورعلی‌گنجی و محمدحسین کنعانی‌زادگان در لیست تمدیدی‌های پرسپولیس، عارف آقاسی برای حضور در جمع سرخ‌پوشان پایتخت با توجه به تضمین‌نبودن جایگاهش در ترکیب اصلی، مردد شده است.
آقاسی، اولین خرید تابستانی استقلال؟
استقلالی‌ها بعد از رد پیشنهاد اولیه‌شان از سوی عارف آقاسی، دوباره با این مدافع باتجربه وارد مذاکره شده‌اند و امیدوار به جلب رضایت او هستند.
طبق آخرین خبرها، دور جدید مذاکرات آبی‌پوشان با آقاسی مثبت پیش رفته و طرفین توانسته‌اند به توافقات اولیه دست پیدا کنند.
گفته می‌شود که مدیران باشگاه استقلال برای جبران عقب‌ماندگی از رقبا در بازار تابستانه، به دنبال جذب یک مهره اسم‌ورسم‌دار هستند و در این مسیر، تلاش‌شان بر این است که بتوانند توافقات با آقاسی را نهایی کنند.
احتمال آبی‌پوش‌شدن بیش از سرخ‌پوش شدن!
سرخابی‌های پایتخت جدی‌ترین مشتریان عارف آقاسی در بازار تابستانه هستند و هر چند او پیشنهاداتی از تیم‌های حاشیه خلیج فارس هم دارد و می‌تواند لژیونر شود اما احتمال ماندنش در فوتبال ایران بیش از احتمال لژیونر شدن او است.
در میان پیشنهادات واصله از استقلال و پرسپولیس، طبق آخرین خبرها، عارف آقاسی در آستانه توافق با آبی‌پوشان پایتخت قرار گرفته و شانس حضور او در جمع بازیکنان استقلال در مقطع فعلی بیش از احتمال پیوستن او به پرسپولیس است و در چنین شرایطی، باید دید این مسئله محقق خواهد شد یا سرخ‌پوشان پایتخت در ادامه روند موفق نقل‌وانتقالاتی خود موفق به هایجک‌کردن آقاسی می‌شوند.