خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشته‌شدن بیش از ۱۰۰ تن در سیل نیجریه؛ تلاش‌های امدادی تشدید شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1404 - 10:40
مقامات نیجریه اعلام کردند بارندگی شدید باعث وقوع سیل ویرانگر در شهر «موکوا»‌ی این کشور شده که در پی آن بیش از ۱۰۰ تن کشته و صد‌ها هزار نفر دیگر نیز آواره شده‌اند.
سيل،آب،وقوع،خانه،روز،منتقله

باشگاه خبرنگاران جوان - باران‌های سیل آسا اواخر روز چهارشنبه موکوا را تحت تاثیر قرار داد و ادامه آن برای چندین ساعت، منجر به وقوع سیلی شد که ده‌ها خانه را تا روز پنجشنبه با خود برد.
موکوا محل ملاقات تاجران جنوب و تولیدکنندگان مواد غذایی در شمال این کشور است.
به گفته یکی از مقامات ایالتی، حدود ۱۱۰ جسد در پی وقوع این سیل ویرانگر پیدا شده است.
او همچنین گفت تلاش‌های امدادی برای اطمینان از اینکه جان افراد بیشتری به خطر نیفتد، تشدید شده است.
وی افزود: ما تمام تلاش خود را برای پاسخگویی به نیاز‌های آسیب دیدگان انجام می‌دهیم.
در همین حال، مردم محلی گفتند صد‌ها خانه، بازار، زمین‌های کشاورزی و زیرساخت‌ها در آب غوطه ور شده‌اند.
«حبین سلیمان»، یک تاجر متاثر از سیل در این باره گفت: این بدترین سیل است که در پنج سالی که به موکوا آمدم، تجربه کردم و اکنون خانه‌ای برای خوابیدن ندارم.
به گزارش آناتولی، سیل همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب مانند اسهال و مالاریا را افزایش داده است و بسیاری از مردم برای دسترسی به آب آشامیدنی سالم و امکانات بهداشتی با مشکل مواجه هستند.
منبع: ایسنا