خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوای آذربایجان شرقی افزایش می‌یابد

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1404 - 10:17
تبریز- کارشناس اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی از افزایش دمای هوای استان در طی هفته جاری خبر داد.
درجه،استان،دماي،روز،صفر

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی نریمان گفت: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی از امروز تا روز دوشنبه جوی به نسبت پایدار در استان حاکم می‌شود.
وی اظهار کرد: از روز دوشنبه ورود سامانه بارشی به جو استان و شرایط فصلی و محلی موجب بروز ناپایداری جوی، ابرناکی و شروع بارش‌های پراکنده در استان می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: طبق الگوهای دمایی از امروز روند افزایش دما در استان آغاز می‌شود و تا روز دوشنبه دما حدود پنج درجه افزایش می‌یابد.
نریمان، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته، ورزقان با دمای چهار درجه و میانه با دمای ۳۴ درجه سانتی گراد بالای صفر به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرهای استان بودند.
وی یادآور شد: در این بازه زمانی، دمای تبریز در گرم‌ترین زمان به ۲۸ و در خنک‌ترین زمان به ۱۵ درجه سانتی گراد بالای صفر رسید و دمای فعلی (هشت صبح) این شهر ۲۰ درجه بالای صفر گزارش شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت تغییری نکرده است.