خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام 2000 نفر از خراسان جنوبی به مراسم ارتحال امام(ره)

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 10 خرداد 1404 - 09:31
استاندار خراسان جنوبی از اعزام 2 هزار نفر از استان به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: باید تدابیر لازم برای اعزام هر چه بهتر کاروان اعزامی خراسان جنوبی اندیشیده شود.
اعزام،ارزشمند،ره،امام،ارتحال،زائران،خراسان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدمحمدرضا هاشمی در جلسه برنامه‌ریزی بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره) اظهار کرد: همه ما مدیون امام راحل(ره) هستیم و پرچمداری ایشان در پیروزی انقلاب به ما عزت، شأن، افتخار و سربلندی داده است.
وی با اشاره به اعزام 450 هزار نفر از سراسر کشور برای شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)، عنوان کرد: از این تعداد 2 هزار نفر از خراسان جنوبی در قالب 53 دستگاه اتوبوس اعزام خواهند شد.
استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر لزوم بیمه، اسکان و معاینه فنی خودروها، بیان کرد: هماهنگی‌های لازم برای اعزام آمبولانس و تأمین امنیت مسیر هم با دانشگاه علوم پزشکی و فراجا انجام شود.
هاشمی ادامه داد: اعزام یک تیم سیار تعمیرات اتومبیل هم همراه کاروان اعزامی، اقدامی ضروری است که اگر تدبیر شود، ارزشمند خواهد بود.
به گفته وی؛ در قالب کار ارزشمند فرهنگی کتاب‌های زندگی با آیه‌ها هم بین زائران توزیع می‌شود.
وی متذکر شد: همه متولیان امر و دستگاه‌های اجرایی پای کار بیایند تا اعزام زائران به این مراسم ارزشمند و مهم به نحو احسن محقق شود.
انتهای پیام/ 252