خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت هر چه سریع‌تر وزیر پیشنهادی اقتصاد را معرفی کند

مهر | سیاسی | شنبه، 10 خرداد 1404 - 09:24
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: مجلس از دولت انتظار دارد که در مدت کوتاه باقی‌مانده، هر چه سریع‌تر وزیر پیشنهادی اقتصاد معرفی شده و وزارت اقتصاد از وضعیت بلاتکلیفی خارج شود.
معرفي،وزير،دولت،اقتصاد،مجلس،همتي

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در واکنش به عدم معرفی وزیر جدید اقتصاد پس از گذشت سه ماه از استیضاح عبدالناصر همتی، ضمن تاکید بر معرفی وزیر پیشنهادی در مهلت قانونی، اظهار داشت که دولت موظف بود در مدت زمان قانونی که مطابق با قانون معین شده، وزیر جدید را معرفی کند.
گودرزی گفت: دولت طبق قوانین و مقررات موجود، از تاریخ استیضاح همتی سه ماه فرصت داشت که وزیر جدید را معرفی کند.
اکنون تنها چند روز دیگر فرصت باقی مانده است و تأخیر در معرفی وزیر جدید می‌تواند تبعات منفی برای عملکرد وزارت اقتصاد و وضعیت اقتصادی کشور به همراه داشته باشد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: مجلس از دولت انتظار دارد که در مدت کوتاه باقی‌مانده، هر چه سریع‌تر وزیر جدید را معرفی کرده و وزارت اقتصاد را از وضعیت بلاتکلیفی خارج کند.
این موضوع نه‌تنها برای کارآمدی دولت، بلکه برای حل مشکلات اقتصادی کشور و تحقق شعار سال یعنی سرمایه گذاری و تولید ضروری است.