خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگترین خودروساز جهان روی دور خوش شانسی

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 10 خرداد 1404 - 02:33
تویوتا اعلام کرد که تولید و فروش جهانی این شرکت در آوریل برای چهارمین ماه متوالی، افزایش یافته که دلیل آن تقاضای قوی برای خودروهای هیبریدی و هجوم برای خرید در آمریکا به دلیل تعرفه‌های واردات دولت ترامپ، بوده است.
فروش،افزايش،ميلادي،جهاني

به گزارش مشرق، شرکت خودروسازی تویوتا اعلام کرد فروش جهانی این شرکت در آوریل، نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته، ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۸۷۶ هزار و ۸۶۴ دستگاه خودرو رسیده است و فروش در آمریکا نیز به همان مقدار افزایش یافت که تحت تاثیر تقاضای قوی، از جمله هجوم برای خرید به دلیل تعرفه‌ها بوده است.
فروش خودروهای هیبریدی، حدود ۴۴ درصد از کل فروش جهانی تویوتا را در چهار ماه اول سال میلادی جاری تشکیل داده است.
طبق گزارش رویترز، تولید جهانی خودروی این شرکت ژاپنی در آوریل نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته، هشت درصد افزایش یافت و به ۸۱۴ هزار و ۷۸۷ دستگاه خودرو رسید که این افزایش به دلیل افزایش تولید در ژاپن و بازارهای آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی و چین بوده است.
آمار تولید و فروش شامل برند لوکس لکسوس نیز می‌شود.