خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حاجی عیدی: امیدوارم با سپاهان قهرمان لیگ برتر شوم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 09 خرداد 1404 - 16:12
بازیکن جدید تیم فوتبال سپاهان ابراز امیدواری کرد، با این تیم قهرمانی در لیگ برتر فوتبال را تجربه کند.
سپاهان،تيم،ملي،آلومينيوم،فصل،گذشته،هافبك،ليگ

عارف حاجی عیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دعوتش به اردوی تیم ملی گفت: این برای اولین بار است که به اردوی تیم ملی دعوت می‌شوم و بابت این موضوع خوشحالم.
جو تیم ملی فوق‌العاده است و بازیکنان قدیمی با بازیکنان جوان و جدید تیم ملی برخورد خوبی دارند، به همین دلیل احساس غریبی نمی‌کنیم.
امیدوارم در فصل آینده هم خوب کار کنم تا دوباره به تیم ملی دعوت شوم، البته همه چیز به عملکرد خودم بستگی دارد و باید بهتر از گذشته کار کنم.
وی در ادامه با ابراز خرسندی از پیوستن به سپاهان خاطر نشان کرد: دو فصل خیلی خوب در آلومینیوم داشتم و باید از این باشگاه و همچنین مجتبی حسینی تشکر کنم که زحمات زیادی برای من کشیدند.
سال گذشته نیز از سپاهان پیشنهاد داشتم، ولی باشگاه آلومینیوم با جدایی‌ام مخالفت کرد، در نهایت قسمت این بود که با اتمام قراردادم راهی سپاهان شوم و برای آلومینیوم و آقامجتبی آرزوی موفقیت دارم.
هافبک تیم فوتبال آلومینیوم اراک در بیست‌وچهارمین دوره لیگ برتر راجع به اینکه در دو فصل گذشته بازی در چند پست را تجربه کرد، اظهار داشت: من در سه پست هافبک دفاعی، هافبک وسط و دفاع میانی می‌توانم بازی کنم و البته به‌عنوان وینگر راست و حتی مهاجم هم بازی کردم.
تمام هدفم این است که بهترین عملکرد را در سپاهان داشته باشم.
بازیکن جدید تیم فوتبال سپاهان در واکنش به یادآوری این موضوع که زردپوشان اصفهانی در 10 سال گذشته قهرمان لیگ برتر نشده‌اند، تصریح کرد: طبیعتاً از سپاهان همیشه انتظار قهرمانی وجود دارد.
امیدوارم در فصل آینده اتفاقات خوبی رخ دهد و با سپاهان قهرمانی در لیگ برتر را تجربه کنم.
انتهای پیام/