خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قمی: مردم ورامین پرچمدار قیام ۱۵ خرداد بودند

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 خرداد 1404 - 15:59
ورامین- معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری در یادواره شهدای ۱۵ خرداد ورامین تأکید کرد: این قیام جریانی پویا در انقلاب است. مردم این منطقه با ۴۲ شهید، پرچمدار مقاومت بودند.
ورامين،قيام،خرداد،رهبري،تاريخي،اشاره،قمي،پويا،شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محسن قمی، بعد از ظهر جمعه، در مراسم یادواره شهدای قیام ۱۵ خرداد در مسجد صاحب‌الزمان (عج) محمدآباد ورامین، با اشاره به پیشینه علمی و مذهبی این منطقه، تأکید کرد: ورامین خاستگاه علم، فقاهت و مقاومت است و عالمان بزرگی از این خطه برخاسته‌اند.
قمی با گرامیداشت یاد ۵۲ شهید ورامین در قیام ۱۵ خرداد، گفت: از این تعداد، ۴۲ شهید به‌طور مستقیم به این قیام تعلق دارند که نشان‌دهنده نقش محوری مردم ورامین در آن رویداد تاریخی است.
وی با بیان اینکه قیام ۱۵ خرداد تنها یک رویداد تاریخی نیست، افزود: این قیام جریانی پویا و زنده در حیات ملت ایران است که باید تداوم یابد.
مردم مؤمن ورامین با تأسی از مکتب اهل‌بیت (ع) در آن دوران پیشگام شدند و پرچم مبارزه را برافراشتند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حضور جوانان در این مراسم، اظهار داشت: نسل امروز باید با شهدای خرداد تجدید بیعت کند و راه آنان را ادامه دهد.
ما اینجا نیامده‌ایم که فقط گذشته را یادآوری کنیم، بلکه آمده‌ایم تا بر جاودانگی آرمان‌های شهدا تأکید کنیم.
معاون ارتباطات بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری همچنین به سخنان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری درباره نقش برجسته مردم ورامین اشاره کرد و گفت: در شرایطی که بسیاری از مناطق کشور در آن مقطع تردید داشتند، مردم این منطقه با غیرت و ایمان به میدان آمدند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: افتخارات گذشته ورامین تنها یک یادگار تاریخی نیست، بلکه سرمایه زنده انقلاب اسلامی است که به برکت خون شهدا، همچنان پویا و تأثیرگذار باقی مانده است.