خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل آب شرب یکی از دغدغه‌های اصلی مردم روستاهای رامشیر است

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 خرداد 1404 - 15:53
اهواز - امام جمعه رامشیر به معضل آب شرب در روستاهای شهرستان پرداخت و خواستار اقدام فوری و عزم جدی مسئولان برای رفع این بحران شد.
جمعه،امام،هاشمي،برق،روز،رامشير،عرفه،خواستار،مسئولان،آب،اشاره ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین سید سلمان هاشمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ضمن تشریح جایگاه روز عرفه و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، به نقش مطالبه‌گری مردم از مسئولان پرداخت و مشکلات برجسته منطقه شامل آب شرب و قطعی برق را مطرح کرد.
حجت‌الاسلام هاشمی ابتدا به مناسبت روز عرفه اشاره کرد و با استناد به حدیث امام باقر (ع) گفت: روز عرفه، روز دعا و تقاضاست.
امام جمعه رامشیر ادامه داد: این روز فرصتی استثنایی برای توبه و تقرب به خداوند است.
وی خواستار شد همه مؤمنان، چه در کنار بارگاه حضرت حسین (ع) و چه در محلات خود، با قرائت دعای عرفه در مساجد و حسینیه‌ها از این فرصت معنوی بهره ببرند.
امام جمعه رامشیر به انگیزه‌های خدمت اشاره کرد و گفت: بالاترین سطح خدمت، خدمتی است که بر مبنای عشق الهی و غیرت دینی صورت گیرد؛ خدمتی که از سر دل و بدون انتظار تشکر و پاداش انجام شود.
حجت‌الاسلام هاشمی از زحمات خدام و زائران اربعین در راهپیمایی‌های طاقت‌فرسا تقدیر کرد و افزود: این حرکت تنها با ایمان و عشق به سیدالشهدا (ع) محقق می‌شود.
وی خواستار تقویت فرهنگ غدیر در جامعه شد و گفت: غدیر نه فقط یک جشن، بلکه تجلی ولایت و مسئولیت اجتماعی است.
حجت‌الاسلام و المسلمین هاشمی به مشکلات داخلی شهرستان پرداخت و گفت: مشکل آب شرب یکی از عمده‌ترین نگرانی‌های مردم روستاهاست.
وی، خانواده‌ای با پنج فرزند را مثال زد که مجبور است آب مصرفی خود را با ماشین حمل کند و خواستار عمل جدی و حضور میدانی مسئولان برای حل این معضل شد.
همچنین امام جمعه رامشیر به قطعی‌های مکرر برق در شهرستان اشاره کرد و گفت: در مناطق گرمسیر مانند خوزستان، قطع برق پیامدهای سنگینی برای مردم، به‌ویژه کودکان و بیماران دارد.
وی گفت: عدالت با مساوات فرق دارد و مناطق گرمسیری باید اولویت بیشتری در تأمین برق داشته باشند.
امام جمعه رامشیر همچنین از بی‌برنامگی در قطع برق انتقاد کرد و خواستار جبران خسارات وارد شده به وسایل برقی مردم شد.
حجت‌الاسلام هاشمی تأکید کرد که نماز جمعه صدای مردم را به گوش مسئولان می‌رساند و امیدوار است این مطالبات منجر به اقدامات مؤثر و عدالت‌محور شود.