خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن به دنبال تحریف مقاومت؛ وظیفه انقلابیون روشنگری است

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 خرداد 1404 - 15:18
کرج-امام جمعه کرج با اشاره به مسئولیت سنگین نیروهای انقلابی، گفت: در برابر فتنه‌ها و تحریف‌ها باید با روشنگری و مقاومت پاسخ داد و مشی انقلابی امام را همچنان زنده نگه داشت.
امام،جمعه،انقلاب،اسلامي،كرج،مسير،اشاره،ادامه،همداني،نماز،حسي ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرج، اظهار کرد: ماه خرداد یادآور سه رویداد بزرگ تاریخی است که مسیر انقلاب اسلامی را ترسیم کرد؛ ارتحال امام، قیام پانزده خرداد و انتخاب جانشینی شایسته برای ادامه راه انقلاب است.
وی با بیان اینکه امام در دوران حیات خود دغدغه استضعاف ملت‌ها را داشت، گفت: پس از رحلت ایشان، موج اندوه و ماتم در میان مستضعفان جهان برخاست و وحدت امت اسلامی جلوه‌گر شد.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز ادامه داد: امام با قیام خود در برابر سلطه‌گری جهانی، اسلام ناب را احیا کرد و در وصیت‌نامه‌اش اصول مقاومت، وحدت، استقلال و ظلم‌ستیزی را برای امت اسلامی ترسیم کرد.
وی افزود: امروز اگر همچنان در مسیر انقلاب پابرجاییم، به برکت همین بیانات و اندیشه‌های بلند است؛ دشمنان همواره تلاش کرده‌اند با تحریف این مبانی، خط امام را تضعیف کنند.
حسینی همدانی تصریح کرد: با انتخاب مقام معظم رهبری پس از ارتحال امام، جریان انقلاب دچار خلأ نشد، بلکه با قدرت بیشتری مسیر خود را ادامه داد.
خطیب نماز جمعه کرج افزود: رهبر انقلاب با حکمت، بینش عمیق و صیانت از اصول امام، در برابر هجمه‌های رسانه‌ای، تحریم‌ها و عملیات روانی دشمن ایستادگی کرده‌اند.
وی با اشاره به مسئولیت سنگین نیروهای انقلابی خاطرنشان کرد: در برابر فتنه‌ها و تحریف‌ها باید با روشنگری و مقاومت پاسخ داد و مشی انقلابی امام را همچنان زنده نگه داشت.
امام جمعه کرج با اشاره به ادامه جنایات رژیم صهیونیستی گفت: حجاج نباید از دادخواهی مردم غزه غافل شوند؛ حج، عرصه نمایش وحدت و همدردی مسلمانان است.
وی تأکید کرد: مسئله فلسطین، اولویت نخست دنیای اسلام است و همه کشورهای اسلامی باید با همگرایی از مردم غزه دفاع کنند.
حسینی همدانی با اشاره به اهمیت معنوی نماز جمعه گفت: برائت از مشرکان فقط به ایام حج محدود نیست و باید در همه مناسبت‌ها و اجتماعات اسلامی، دشمنی با استکبار جهانی یادآوری شود.
وی با اشاره به حواشی جشنواره فیلم کن در فرانسه گفت: این جشنواره در اقدامی توهین‌آمیز، با سیاسی‌کاری و بی‌حرمتی به ایران همراه بود و انتظار می‌رود وزارت امور خارجه موضوع را از مسیر دیپلماتیک پیگیری کند.
خطیب جمعه کرج با بیان اینکه دخانیات تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است، گفت: باید فرهنگ‌سازی مقابله با مصرف سیگار و مواد دخانی در سطح جامعه تقویت شود.
استعمال دخانیات نه تنها سلامت فرد بلکه سلامت اطرافیان و اقتصاد ملی را نیز تهدید می‌کند.