بهرهبرداری شخصی مدیران از قدرت ممنوع است؛ضرورت شناخت مرز خدمت و خیانت
سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تأکید بر اینکه هرگونه فعالیت اقتصادی شخصی توسط مدیران، خیانت به بیتالمال و مردم است، گفت: بهرهبرداری شخصی از موقعیت شغلی ممنون است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی ظهر آدینه در خطبههای نماز جمعه این هفته سمنان به میزبانی مصلی امام علی (ع) به دیدار رهبر معظم انقلاب با استانداران اشاره کرد و ابراز داشت: از مسئولان انتظار میرود تا در انتخاب مدیران توجه کافی را به موضوع پاک دستی داشته باشند.
وی با بیان اینکه مدیران باید سالم، عاشق خدمت و دور از فساد باشند، افزود: افرادی عهده دار مسئولیتهای دولتی باید کاملاً از فعالیتهای شخصی اقتصادی دور باشند تا بتوانند در تصمیمگیری درست عمل کنند.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه مدیران استان سمنان با برنامهریزی دقیق و مناسب مانع هدر رفت منابع شوند، ابراز داشت: این اقدام باعث پیشرفت و توسعه پایدار استان سمنان خواهد شد.
مطیعی به مراسم سالروز ارتحال امام خمینی اشاره و تصریح کرد: امام راحل آغاز گر بیداری و تبدیل ایران به کشوری مستقل است و امنیت و سربلندی کشور را مدیون ایشان هستیم.
وی با بیان اینکه حرکت تحول آفرین امام راحل به حکومت طاغوت پایان بخشید، افزود: امروز افرادی نظیر محسن حججی و آرمانهای وردی بزرگ شده مکتب امام راحل هستند که درس مردانگی و ایثار را به ما آموختند.