خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتانیاهو بستری شد

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 09 خرداد 1404 - 13:12
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی صبح امرو برای انجام یک معاینه پزشکی روتین (کولونوسکوپی) در بیمارستانی در قدس اشغالی بستری شد.
نتانياهو،ماه،جراحي،قرار،ژوئيه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی صبح امروز جمعه برای انجام یک معاینه پزشکی روتین (کولونوسکوپی) در بیمارستانی در قدس اشغالی بستری شد.
این عمل تحت بیهوشی عمومی انجام شده و یاریو لوین به طور موقت وظایف نخست‌وزیری را بر عهده گرفت.
در تاریخ نهم دی ماه سال گذشته نیز نتانیاهو به دلیل عفونت مجاری ادراری در بیمارستان هداسای قدس اشغالی تحت معاینه قرار گرفت.
بیماری او سرطان خوش‌خیم پروستات تشخیص داده شده بود.
در ماه مارس 2024 نیز نتانیاهو برای جراحی فتق تحت بی‌هوشی کامل قرار گرفت او سپس در همان ماه به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا چند روز خانه‌نشین شده بود.
در ماه ژوئیه سال 2023 نیز نتانیاهو برای نصب دستگاه ضربان‌ساز قلب تحت جراحی قرار گرفته بود.
او برای این عمل جراحی از روز 15 تا 23 ژوئیه در بیمارستان بستری بود.
انتهای پیام/