خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب ۱۰ مدال طلا و ۸ نقره دستاورد نمایندگان ارگومتر کشورمان

مهر | ورزشی | جمعه، 09 خرداد 1404 - 10:58
تیم ملی ارگومتر ایران با کسب ۱۰ مدال طلا و ۸ نقره و عملکردی بی‌نظیر به کار خود در مسابقات قهرمانی آسیا پایان داد.
ركورد،مدال،آسيا،طلا،كسب

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون روئینگ، مسابقات ارگومتر قهرمانی آسیا که از روز چهارشنبه به میزبانی پاتایا تایلند آغاز شده بود امروز جمعه ۹ خردادماه با کسب ۱۸ مدال طلا و نقره برای نمایندگان ایران به پایان رسید.
ملی‌پوشان ایران در این دور از رقابت‌ها با اقتدار و نمایشی دلچسب موفق به کسب ۱۰ مدال ارزشمند طلا و ۸ مدال نقره شدند.
همچنین در این مسابقات ۴ رکورد جدید توسط ملی‌پوشان ایران به ثبت رسید که به این شرح است:
در بخش ۲۰۰۰ متر سیدمحمد حسین صالحی با رکورد ۰۶:۰۱.۹ به مدال طلا رسید و توانست رکورد آسیا را نیز تغییر دهد.
پیش از این بهترین رکورد برای آسیا ۰۶:۱۱ بود.
کیمیا زارعی در بخش سبک‌وزن با کسب رکورد ۰۷:۱۶.۸ به مدال طلا رسید که قبل از آن رکورد آسیا در این بخش ۰۷:۲۳ بود.
در ماده ۵۰۰ متر سنگین‌وزن آقایان محمدحسین صالحی با کسب رکورد ۰۱:۱۵ رکورد آسیا را تغییر داد.
در ماده ۵۰۰ متر سنگین وزن بانوان آیگین کریمی با رکورد ۰۱:۳۱.۶ موفق به رکوردشکنی در قاره کهن شد.
هدایت تیم ملی آقایان و بانوان در این دور از رقابت‌ها برعهده فرزین رضایی و نازنین رحمانی بود و فاطمه حسنی نیز سرپرستی تیم را برعهده داشت.