خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان افزایش یابد

مهر | استان‌ها | جمعه، 09 خرداد 1404 - 09:30
سنندج- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان خواستار افزایش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی و اصلاح نحوه بازرسی کارگزاران تأمین اجتماعی شد.
كارگران،بيمه،قشر،ساختماني،خواستار

به گزارش خبرگزاری مهر، برهان صلواتی در وبینار بررسی مشکلات بیمه کارگران ساختمانی کشور، که با حضور وزیر کار برگزار شد، با بیان اینکه ضعف در نحوه بیمه کارگران ساختمانی وجود دارد، خواستار افزایش سهمیه بیمه کارگران ساختمانی استان کردستان و تغییر نحوه بازرسی کارگزاران تأمین اجتماعی از کارکرد این قشر شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان همچنین به نارضایتی کارگران از کیفیت خدمات درمانی و تعرفه‌های پزشکی اشاره کرد و خواستار کاهش تعرفه‌ها و افزایش کیفیت خدمات درمانی برای این قشر شد.
صلواتی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، به قطع یارانه بیمه رانندگان و کارگران خبازی‌ها و کاهش انگیزه کاری آنان به دلیل این تصمیم اشاره کرد.
وی با تاکید بر خدمات این قشر به جامعه، خواستار حمایت و پشتیبانی دولت و برقراری مجدد یارانه دولتی برای بیمه آنان شد.