خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان بهزیستی به‌تنهایی می‌تواند یک وزارتخانه باشد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 خرداد 1404 - 20:30
استاندار البرز گفت: به اعتقاد من، سازمان بهزیستی آن قدر بزرگ، موضوع دار و دارای مأموریت های متنوع در حوزه اجتماعی است که خود به تنهایی می تواند یک وزارتخانه باشد.
البرز،نيازمندان،خيرين،شوراي،نيكوكاران،عبداللهي،استاندار،مردم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مجتبی عبداللهی، استاندار البرز عصر امروز در جلسه شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، گفت: ما باید قدردان خیرین و نیکوکاران باشیم.
این افراد از بهترین و برگزیده‌ترین انسان‌های جامعه هستند که توفیق کمک به نیازمندان و افراد درمانده نصیبشان شده است.
وی افزود: خیرین و نیکوکاران دارای قلبی رئوف، دلی مهربان و روحیه‌ای باگذشت هستند.
آن‌ها سختی‌ها را بر خود هموار می‌کنند تا دستگیر نیازمندان باشند و مشکلات مردم را حل کنند.
این تلاش‌ها قابل‌تقدیر و ستایش است و هیچ زبانی قادر به بیان قدردانی از خیرین و نیکوکاران که با تمام توان خود را وقف نیازمندان و محرومان جامعه کرده‌اند، نیست.
استاندار البرز اظهار کرد: سازمان بهزیستی، مولود انقلاب اسلامی است و تأسیس آن یکی از اتفاقات مبارک و میمونی بود که نشان می‌دهد نظام و انقلاب اسلامی، تا چه اندازه به نیازمندان و فقرا توجه می‌کند.
به اعتقاد من، این سازمان آن‌قدر بزرگ، موضوع‌دار و دارای مأموریت‌های متنوع در حوزه‌ اجتماعی است که خود به‌تنهایی می‌تواند یک وزارتخانه باشد.
عبداللهی با اشاره به اینکه اگر روزی این سازمان به وزارتخانه تبدیل شود، به اعتقاد من، کار درست و دقیقی خواهد بود، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در فرمایشات خود می‌فرمایند: دستگیری از نیازمندان فرهنگ شود، جامعه به سعادت نزدیک‌تر می‌شود.
اکنون در این مسیر در حال گام برداشتن هستیم و این اتفاق مبارک، در حال تبدیل شدن به یک فرهنگ است.
وی با بیان اینکه شورای مشارکت‌های مردمی نیز می‌تواند در این زمینه، به عنوان حلقه واسط بین مردم و دولت، نقش مهمی را ایفا کند، خاطرنشان کرد: در اداره کل بهزیستی البرز اقدامات خوب و ارزشمندی انجام شده و با گذشته فاصله زیادی گرفته‌ایم و اتفاقات مبارکی رخ داده است اما با وضعیت دلخواه و آنچه در شأن مردم است، هنوز فاصله داریم.
استاندار البرز با تأکید بر اینکه تلاش‌ها، مداومت کاری‌ها، استقامت‌ها، ازخودگذشتگی‌ها و ایثارها باید تداوم یابد تا به وضعیتی عالی در استان برسیم، مطرح کرد: در استان البرز، گروه‌های مختلفی از خیرین در بخش‌های گوناگون فعال هستند و در حوزه‌هایی همچون سلامت، درمان، مدرسه‌سازی و تأمین مسکن برای نیازمندان، فعالیت‌های چشمگیری دارند.
عبداللهی افزود: حتی ما مجمع خیرین آبخیزداری و آبخوان‌داری را نیز داریم.
شاید البرز اولین استانی باشد که چنین مجمعی را با توجه به اهمیت موضوع آب تشکیل داده است.
این گروه از خیرین، دلسوزانه در حوزه آب فعالیت می‌کنند تا به حفظ آن کمک کنند.
این‌ها همه نشان‌دهنده اهمیت جایگاه خیرین و نیکوکاران که باید به آن احترام بگذاریم و تکریم کنیم.
وی با اشاره به اینکه با این نگاه می‌توانیم این فرهنگ را گسترش و ترویج دهیم و با این کار به وضعیت عالی و مطلوب دست یابیم، بیان کرد: طبق بخشنامه و دستورالعمل، شورای مشارکت‌های مردمی هر 6 ماه یک‌بار برگزار می‌شود اما اگر بتوان این دستورالعمل را اصلاح کرد، قادر خواهیم بود از تفکرات، ایده‌ها، نوآوری‌ها و تجربیات اعضا بیشتر بهره ببریم.
استاندار البرز خاطرنشان کرد: همچنین، با توجه بیشتر به جایگاه اعضای این شورا و خیران و دعوت از گروه‌های نیکوکار برای حضور در همین شورای مشارکت‌های مردمی و ارائه گزارش از اقدامات و تجربیاتشان در شورای مرکزی، می‌توانیم موضوعات دیگری را نیز پیگیری کنیم.
این رویکرد می‌تواند فرصت مناسبی برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود باشد.
عبداللهی اظهار کرد: در استان البرز خیرین بسیاری داریم؛ افراد دلسوز و بی‌نام‌ونشان که زندگی خود را وقف یاری نیازمندان، فقرا، درماندگان و بیماران خاص کرده‌اند که باید آن‌ها را کشف کنیم.
بسیاری از آنان از نحوه صحیح ارتباط‌گیری و هدایت کمک‌هایشان اطلاع ندارند و تعداد زیادی می‌خواهند از طریق مسیرهای درست و دقیق، کمک‌های مالی خود را هزینه کنند.
وی شناسایی این خیران را نیازمند برگزاری جلسات متعدد با افراد و گروه‌های گوناگون دانست و گفت: آن‌ها با دلسوزی، ایثار و ازخودگذشتگی در حال تلاش برای خدمت‌رسانی به نیازمندان جامعه هستند که کاری بسیار بزرگ و پسندیده است و قطعاً اجر و پاداش و ثواب این تلاش‌ها را هم در این دنیا و هم در آخرت کسب خواهند کرد؛ ما نیز در خدمت آن‌ها هستیم.
انتهای پیام/