جبلی: «ایران جان» به چالشهای استانها میپردازد
مشرق
|
سیاسی
|
پنجشنبه، 08 خرداد 1404 - 18:12
رئیس سازمان صدا و سیما به اجرای رویداد ایران جان در همه استانهای کشور اشاره و اظهار کرد: علاوه بر فرصتها و ظرفیتهای گردشگری و سرمایهگذاری به چالشها و مشکلات استانها نیز خواهیم پرداخت.

به گزارش مشرق، پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما در گفتگو با خبرنگاران در رابطه با پویش ملی «ایران جان» گفت: قرار است این پویش در همه استانهای کشور به اجرا درآید.
تصمیم بر این است که فواصل اجرای این پویش برای هر استان به طور میانگین یک ماه و یک هفته باشد.
ممکن است این زمانبندی کمتر و بیشتر نیز باشد.
وی ادامه داد: تمام استانهای کشور به نوبت در دستور کار رویداد ایران جان قرار خواهند گرفت و پس از استان خوزستان نوبت استان اصفهان است.
رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: در رویداد ایران جان قرار است علاوه بر معرفی فرصتها و ظرفیتهای گردشگری، سرمایهگذاری و امکانات منابع هر استان حتماً به چالشها و مشکلات استانها پرداخته شود، برنامههایی مانند ثریا و ۸ درصد برای استان خوزستان همچنین گفتگوی ویژه خبری و صف اول به چالشهای استان خوزستان پرداختند.