خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف انبار ۶۰ میلیاردی شکر و قند قاچاق در اصفهان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 خرداد 1404 - 15:47
اصفهان- رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از کشف ۱۰۷ تُن انواع شکر سفید، قند و نمک به در انباری در یکی از شهرستان‌های استان خبرداد.‌
كالا،انبار،شكر،قند،جهاد،قاچاق،متهم

سرهنگ مهدی سبحانی فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاق کالا با اولویت نظارت و پایش انبارها و محل‌های دپو کالا تیم‌های عملیاتی این پلیس از نگهداری مقادیر قابل توجهی قند و شکر در انباری در یکی از شهرستان‌های استان مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: مأموران انتظامی به همراه کارشناس اداره جهاد کشاورزی به انبار مورد نظر اعزام و ضمن شناسایی یک متهم در این خصوص، موفق شدند ۱۰۴ تن قند و شکر و همچنین مقدار تقریبی سه تن نمک تصفیه شده در مجموع به ارزش بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال را کشف کنند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: با بررسی‌های انجام شده توسط نماینده اداره جهاد کشاورزی مشخص شد موجودی انبار با سامانه‌های مربوطه همخوانی نداشته که حسب ماده ۶ مکرر ۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز پرونده تشکیل و به همراه متهم به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.