خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث مسکن‌های سازمانی فراجا چهارمحال و بختیاری - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 خرداد 1404 - 15:13
فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از احداث مسکن سازمانی در چند فاز برای نیروهای فراجا استان خبر داد.
مسكوني،انتظامي،شهركرد،پروژه،واحد،ساخت،كشور،امجديان،جهادي،فرم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سردار حسین امجدیان در جریان سفر فرمانده انتظامی کشور به شهرکرد با تأکید بر ضرورت کار جهادی و انقلابی برای بهبود وضعیت کشور، اظهار داشت: بدون روحیه جهادی، بسیج منابع و کار انقلابی، امکان حرکت در مسیر توسعه و ساماندهی وجود ندارد.
ما باید با کم‌توقعی، اخلاص، و تمرکز بر انجام کارهای بزرگ، بر موانع غلبه کنیم و اهداف کلان را محقق سازیم.
وی با اشاره به فرمایشات سردار رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، گفت: شعار ما این است که "کارهای بزرگ را در نظر کوچک جلوه دهیم"؛ با این رویکرد می‌توان فشارها را کاهش داد و مسیر خدمت‌رسانی را تسهیل کرد.
امجدیان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای تأمین مسکن سازمانی برای کارکنان انتظامی استان اظهار داشت: از زمان تشکیل قرارگاه جهادی، طرح ساخت 547 واحد مسکونی کلید خورده که از این تعداد، 41 واحد تعمیر و آماده بهره‌برداری شده و مابقی نیز با پیشرفت فیزیکی بین 10 تا 50 درصد در حال ساخت هستند.
وی ادامه داد: پروژه بزرگ مجتمع مسکونی 450 واحدی در شهرکرد، در زمینی به مساحت 5 هکتار در حال اجراست.
با پیگیری‌های مستمر و برگزاری جلسات با دستگاه‌های ذیربط، کاربری این زمین از اداری و انتظامی به مسکونی تغییر یافته و همین امر موجب تسریع روند اجرای پروژه شده است.
این مجتمع در قالب 11 بلوک 8 طبقه با زیربنای حدود 72 هزار متر مربع و عملیات خاکبرداری و سنگ‌برداری به حجم حدود 250 هزار متر مکعب طراحی شده است که مراحل پایانی آن در کمتر از چهار ماه به انجام رسیده است.
فرمانده انتظامی چهارمحال‌و‌بختیاری خاطرنشان کرد: این مجتمع شامل 450 واحد مسکونی و دارای امکاناتی نظیر پارکینگ، انبار، فضاهای آموزشی و ورزشی، فضای بازی کودکان، نمازخانه، فضاهای مذهبی و پارکینگ روباز برای مهمانان خواهد بود.
مبلغ قرارداد این پروژه 1640 میلیارد تومان است و مدت اجرای آن 24 ماه پیش‌بینی شده است.
با یاری خداوند و همکاری دستگاه‌ها، بهره‌برداری از این پروژه تا پایان سال جاری هدف‌گذاری شده است.
وی افزود: تأمین اعتبار این پروژه‌ها از محل مولدسازی، تهاتر املاک و استفاده از اعتبارات عمرانی فراجا در حال انجام است.
امجدیان همچنین از پیش‌بینی زمین‌هایی در شهرستان‌های شهرکرد، بروجن، اردل، کیار، فلارد و لردگان به مساحت 8589 متر مربع برای ساخت 184 واحد مسکونی سازمانی خبر داد و گفت: کارهای اداری این زمین‌ها انجام شده و مراحل طراحی و نقشه‌کشی برای ساخت این واحدها نیز در دست اقدام است.
وی در پایان تأکید کرد: هدف ما تحویل سریع و باکیفیت این پروژه‌ها با همکاری مسئولین استانی، خیرین محترم، و حمایت‌های مسئولین عالی‌رتبه کشور است.
شرکت سرآمد ساختمان نیز به عنوان مجری این پروژه‌ها، نقش مهمی در اجرای موفق آن‌ها خواهد داشت.
انتهای پیام/7540/