خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وحدت بین مسلمانان دغدغه اصلی سید جمال‌الدین اسد‌آبادی بود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 خرداد 1404 - 14:31
نماینده مردم اسد آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد وحدت بین مسلمانان و مبارزه با تفرقه افکنی دغدغه اصلی سید جمال الدین اسد آبادی بود.
سيد،اسدآبادي،مسلمانان،مجلس،اسدآباد،جمال،وحدت،زنده

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، اکبر رنجبرزاده در همایش بزرگداشت علامه شهید سید جمال‌الدین اسدآبادی افزود: راه نجات مسلمانان در اتحاد و کنار هم قرار گرفتن است و در غیر این صورت مشکلات و ظلم‌ها ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به برخی جملات ناب به یادگار مانده از سید جمال‌الدین اسدآبادی افزودی این مرد آسمانی، جمله‌ای زیبا گفته است: حکومت به هر استوار و ملت به علم زنده می‌شود و این جمله که بیش از 70 سال پیش مطرح شده، همچنان برای ده قرن آینده نیز با طراوت است چرا که علم و آگاهی اساس حیات انسان‌ها و ماندگاری حکومت‌ها بر پایه عدالت است.
نماینده مردم شهرستان اسدآباد در مجلس با بیان اینکه سید جمال الدین اسدآبادی بیش از 170 سال قبل با تمام وجود برای ایجاد وحدت بین مسلمانان تلاش کرد و این وحدت را قوت و پیروزی مسلمین می‌دانست، عنوان کرد: دشمنان تمام سعی خود را کردند تا بین مسلمانان تفرقه بیاندازند، اما سید جمال همت والایی داشت و سرانجام به درجه رفیع شهادت رسید.
افکار بلند و نسخه‌های او هنوز زنده و شفابخش برای جهان اسلام است.
رنجبر زاده افزود: بر اینکه ما باید این راه را گرامی بداریم، ارج نهیم و ادامه دهیم تا بتوانیم در برابر ظلم و استبداد ایستادگی کنیم.
نماینده مردم اسدآباد در مجلس در پایان، سخنرانی خود پیام رئیس مجلس شورای اسلامی را قرائت کرد.
انتهای پیام/