خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باند دوم محور ترانزیتی کرمان-چترود-راور زیر بار ترافیک رفت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 08 خرداد 1404 - 13:24
کرمان- نماینده کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: ۸ کیلومتر از باند دوم محور ترانزیتی کرمان–چترود–راور زیر بار ترافیک قرار گرفت.
مسير،پروژه،كرمان،راور،ترانزيتي،مطالبه،تكميل

به گزارش خبرگزاری مهر، شهباز حسن پور با بیان اینکه ۸ کیلومتر از باند دوم محور ترانزیتی کرمان– چترود– راور زیر بار ترافیک قرار گرفت گفت: این مسیر به‌عنوان بخشی از محور ارتباطی مهم استان کرمان و از راه‌های منتهی به مشهد مقدس، همواره از اولویت‌های اصلی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بوده است.
وی با اشاره به اهمیت راه‌های ترانزیتی در توسعه استان کرمان اظهار کرد: سال‌ها تأخیر در تکمیل این پروژه، متأسفانه منجر به حوادث تلخی شده بود، با این حال، به لطف پیگیری‌های مستمر، امروز بخشی از مسیر آماده بهره‌برداری شده و روند اجرا با سرعت بیشتری در حال پیشروی است.
حسن پور افزود: امید داریم با استمرار همکاری‌ها و نگاه ویژه مسئولان استانی و ملی، شاهد تکمیل نهایی این مسیر در آینده نزدیک باشیم.
وی ادامه داد: لازم است رسانه‌ها، نخبگان و مدیران محلی با مطالبه گری جدی، پروژه را تا حصول نتیجه نهایی همراهی کنند.
نماینده مردم کرمان و راور با اشاره به پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصدی این پروژه راه‌سازی، تأکید کرد: تلاش‌ها همچنان ادامه دارد و با تمام توان در کنار مردم برای تحقق این مطالبه دیرینه ایستاده‌ایم.
حسن‌پور افزود: پیشرفت این پروژه نماد همدلی و همکاری تمامی بخش‌ها در مسیر خدمت به مردم عزیز منطقه است.