خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزمون ورود به حرفه مهندسان در سیستان و بلوچستان آغاز شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 08 خرداد 1404 - 09:12
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از آغاز رقابت آزمون ورود به حرفه مهندسی کاردان های فنی ساختمان و معماران تجربی این استان خبر داد.
آزمون،مهندسي،بلوچستان،سيستان،شهرسازي،تجربي،مديركل،فني،نفر

مهدی پارسی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان از آغاز رقابت آزمون ورود به حرفه مهندسی کاردان‌های فنی ساختمان و معماران تجربی استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان افزود: صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی پایه سه در صلاحیت‌های طراحی، نظارت و اجرا در رشته‌های مهندسی ساختمان از مهمترین اهداف برگزاری این آزمون است که در دو نوبت صبح و عصر امروز هشتم خردادماه و فردا همزمان با سراسر کشور در زاهدان در حال برگزاری است.
وی افزود: شرکت کنندگان در این آزمون در رشته‌های عمران، تاسیسات مکانیکی و برقی، معماری، شهرسازی، نقشه برداری، ترافیک و معماری تجربی در حال رقابت هستند.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این آزمون 2 هزار و 70 نفر در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل ثبت نام کردند که هزار و615 نفر از آنها را آقایان و 455 نفر را بانوان تشکیل می دهند.
پارسی خاطرنشان کرد: این آزمون از اهمیت بالایی در نظام مهندسی برخوردار است چرا که پیش‌نیاز اصلی ورود رسمی مهندسان به بازار کار بشمار می‌آید.
وی ادامه داد: موفقیت در این آزمون امکان دریافت پروانه اشتغال بکار را فراهم کرده و مسیر فعالیت حرفه‌ای در حوزه‌های تخصصی طراحی، نظارت و اجرا را هموار می‌سازد و از سوی دیگر نقش مهمی در ارتقاء کیفیت ساخت‌ و ساز، افزایش ایمنی پروژه‌ها و بکارگیری نیروهای متخصص در حوزه‌های فنی دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین این آزمون فرصتی برای معماران تجربی و کاردان‌های فنی فراهم می‌کند تا دانش و مهارت خود را در یک فرآیند رسمی و شفاف به اثبات برسانند و وارد عرصه مهندسی حرفه‌ای شوند.
انتهای پیام/