خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوءاستفاده از کارت‌های بازرگانی به فساد منجر شده است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 22:53
استاندار اردبیل گفت: سوءاستفاده از کارت های بازرگانی به بروز فساد و به هم ریختگی در سیاست های تجاری منجر شده است.
اردبيل،استاندار،قضايي،صدور،حوزه،حمايت،مشكلات،استان،توليد،زمي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مسعود امامی‌یگانه عصر امروز در نشست ستاد حمایت قضایی از سرمایه‌گذاران در اردبیل، اظهار کرد: تعامل مسئولان قضایی استان اردبیل در حوزه تسهیل سرمایه‌گذاری و حمایت از واحدهای اقتصادی شایسته قدردانی است.
وی ضرورت تسریع ویژه در تعیین تکلیف کالاهای رسوبی در گمرکات را یادآور شد و افزود: نباید کالایی که از سوی واردکنندگان و یا صادرکنندگان در گمرکات وجود دارد، ماه‌‌ها رسوب شده و امکان ترخیص آن فراهم نیاید.
استاندار اردبیل از رئیس قوه قضائیه خواست تا با سوءاستفاده‌کنندگان و افراد سودجو در بهره‌برداری ناصحیح از کارت‌های بازرگانی برخورد جدی کرده تا زمینه بروز فساد و به هم ریختگی در سیاست‌های تجاری را شاهد نباشیم.
امامی یگانه تصریح کرد: صدور احکام بازدارنده قاطع در این زمینه بسیار ضروری است و می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات و نارسایی‌ها باشد.
وی اهمیت اصلاح قانون ماده 100 شهرداری‌ها را بسیار ضروری دانست و گفت: رویه جدید و منسجم در این حوزه می‌تواند نتایج محسوسی را در به حداقل رساندن تخلفات ساختمانی به همراه داشته باشد.
استاندار اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: پرونده تعدادی از طرح‌های تولیدی، خدماتی و اقتصادی در استان در سال‌های گذشته حل و فصل نشده و در فرآیند واگذاری، نحوه تملک بانک‌های عامل مشکلاتی جدی وجود دارد.
امامی یگانه اضافه کرد: امیدواریم در حل این مشکلات و موانع همه دستگاه‌ها به ویژه نهادهای قضایی همراهی بیشتری را انجام داده و زمینه گره‌گشایی از این مشکلات را در سال مزین به سرمایه‌گذاری برای تولید شاهد باشیم.
وی بیان کرد: در استان اردبیل شرایط مطلوب برای سرمایه‌گذاران در مسیر افزایش ظرفیت تولید و اشتغال فراهم شده و ما با صدور مجوزهای بی‌نام و همچنین آماده کردن زیرساخت‌ها در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در خدمت سرمایه‌گذاران برای تقویت این عرصه هستیم.
استاندار اردبیل یادآور شد: دولت چهاردهم نیز مصمم است تا در سالی که مزین به سرمایه‌گذاری برای تولید است، در استان‌ها روند صدور مجوزها تسهیل شده و شرایط بهتری را در حمایت و پشتیبانی از فعالان حوزه کسب و کار نظاره باشیم.
انتهای پیام/131