خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه دوم ژوئن را برای دور بعدی مذاکرات اوکراین پیشنهاد داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 21:58
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که هیئت روسی آماده است تا در دوم ژوئن در استانبول یادداشتی را به اوکراین ارائه دهد.
هيئت،ارائه،يادداشتي،ولاديمير،استانبول

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیئت روسی به رهبری ولادیمیر مدینسکی، دستیار رئیس جمهور ولادیمیر پوتین، آماده است تا در دوم ژوئن در استانبول یادداشتی را به اوکراین ارائه دهد.
این دیپلمات روس اظهار داشت: "طرف روسی، همانطور که توافق شده بود، فوراً یادداشتی مربوطه را تهیه کرد که موضع ما را در مورد همه جنبه‌های قابل اعتماد غلبه بر ریشه‌های بحران مشخص می‌کند.
هیئت ما آماده است تا این یادداشت را به هیئت اوکراینی ارائه دهد و توضیحات لازم را در دور دوم مذاکرات مستقیم از سر گرفته شده در استانبول، دوشنبه آینده، دوم ژوئن، ارائه دهد.
"
او همچنین از ترکیه به خاطر فراهم کردن بستری مهمان‌نوازانه برای مذاکرات، پس از سفر دیروز هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه به مسکو قدردانی کرد.
منبع: رویترز