خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

900 هزار سیم کارت دست اردبیلی‌ها است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 17:30
مدیر مخابرات منطقه ای اردبیل گفت: بیش از 900 هزار سیم کارت تلفن همراه اعم از دائمی و اعتباری در دست اهالی استان اردبیل است.
اردبيل،فيبر،نوري،مخابرات،فراهم،استان،ارتباطي،ارتباطات،همراه، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ودود جوادی‌زارع عصر امروز در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در اردبیل، اظهار کرد: 9 هزار پورت اتصال فیبر نوری در استان اردبیل به انجام رسیده و ما ضریب نفوذ تلفن همراه مطلوبی را در استان شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه 80 هزار خانوار تحت پوشش سرویس اینترنت پرسرعت فیبر نوری قرار گرفتند، افزود: 9 هزار مشترک از این سرویس استفاده کرده و خدمات دریافت می‌کنند.
مدیر مخابرات منطقه‌ای اردبیل تصریح کرد: 90 درصد ارتباطات کشور ارگان‌ها، نهادها و عموم مردم از طریق سرویس‌دهی مخابرات انجام می‌شود و ما امکانات عظیم ارتباطی را اعم از دکل مخابراتی و خطوط ارتباطی به همراه فیبر نوری و باندهای پهناور فراهم کردیم تا نقش مهمی را در تقویت ارتباطات نوین در بین شهروندان و روستانشینان فراهم کنیم.
جوادی‌زارع اهمیت توسعه ارتباطات نوین و دیجیتال را با بسترهای فراهم شده در تقویت این حوزه یادآور شد و گفت: با پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های جدید به ویژه هوش مصنوعی شرایط مطلوبی فراهم شده تا هموطنانمان بتوانند از زیرساخت مخابراتی به بهترین شکل استفاده کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه و تکالیف قانونی، ما موظف به ارائه خدمات الکترونیکی در همه نهادها، دستگاه‌ها و ارگان‌ها هستیم و در این زمینه بیشترین زیرساخت ارتباطات نیز از طریق مخابرات به عنوان طلایه دار این حوزه فراهم شده است.
مدیر مخابرات منطقه‌ای اردبیل به ارائه خدمات فیبر نوری در منازل مردم با برند تانوما اشاره کرد و یادآور شد: اینترنت فیبر نوری مخابرات با سرعت 937 مگابیت راه‌اندازی شده و ما در شهر اردبیل در سه نقطه به صورت پایلوت نسبت به بهره‌مندی هموطنان از نسل سوم تلفن همراه فعالیت‌‌های خودمان را آغاز کردیم.
جوادی‌زارع اضافه کرد: با راه‌اندازی اینترنت فیبر نوری با سرعت باورنکردنی 1.67 صدم گیگابیت انجام می‌شود، در حقیقت در حوزه رشد فناوری‌های جدید و تکنولوژی‌های مدرن گام‌های مؤثری را برداشته‌ایم.
وی بیان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا در همه مناطق استان و شبکه گسترده 700 نقطه با راه‌اندازی دکل‌های ارتباطی حتی در صعب‌العبورترین مناطق شبکه پایدار ارتباطی را برقرار کرده و مردم را به استفاده از این ظرفیت ترغیب و تشویق کنیم.
مدیر مخابرات منطقه‌ای اردبیل در ادامه یادآور شد: در حال حاضر 900 هزار سیم کارت تلفن همراه اعم از دائمی و اعتباری در استان فعال است و 9 هزار پورت اتصال فیبر نوری نیز در استان اردبیل به انجام رسیده تا یک ضریب نفوذ مطلوب را در این بخش شاهد و ناظر باشیم.
انتهای پیام/131