خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پزشکیان: ما برای منطقه تهدید نیستیم/ باید با هم متحد شویم

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 16:23
رئیس جمهور گفت: چرا مسلمانان نباید در منطقه با صلح، امنیت و رفاه زندگی کنند؟ ما برای یکدیگر تهدید نبوده‌ایم و اتفاقاً فرصت هستیم و باید با دست‌به‌دست هم دادن، تغییر ایجاد کنیم.
عمان،منطقه،پزشكيان،صلح،امنيت

به گزارش مشرق، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در جریان سفر به عمان، در دیدار با ایرانیان مقیم طی سخنانی بیان کرد: چه تحریم‌ها برداشته شود و چه نشود، با کمک همان تغییر را انجام خواهیم داد.
اگر مردم‌مان آگاهانه در تجارت، سرمایه‌گذاری، اقتصاد، صنعت و غیره وارد شوند به کسی نیاز نخواهیم داشت و خواهیم توانست تعاملات منطقی با کشورهای دنیا داشته باشیم.
وی افزود: آمریکا به منطقه می‌آید و منابع را غارت می‌کند و اسلحه هم می‌فروشد و ما را از همدیگر می‌ترسانند؛ این اقدامات برای این است که انتفاع ببرند.
چرا مسلمانان نباید در منطقه با صلح، امنیت و رفاه زندگی کنند؟
رئیس‌جمهور عنوان کرد: ما برای یکدیگر تهدید نبوده‌ایم و اتفاقاً فرصت هستیم و باید با دست‌به‌دست هم دادن، تغییر ایجاد کنیم.
من عزم و اراده ارتقای روابط را در سلطان عمان می‌بینم و رشد شکل خواهد گرفت.
پزشکیان خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم صلح، امنیت و آرامش و پایداری را در منطقه ایجاد کنیم و این مهم را انجام خواهیم داد؛ توافقات خوبی با عمان داشتیم و پیگیری و عمل خواهیم کرد تا به نتیجه برسد.