خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست حمله پهپادی ناتو به مسکو با لغو فقط ۶۲ پرواز

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 15:12
در حالی که مردم مسکو صبح امروز را با حمله پهپادی ناتو به شهر خود آغاز کردند، این حمله با لغو حدود ۶۰ پرواز به پایان رسید.
مسكو،حمله،شهر

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز مردم مسکو روز خود را با حمله پهپادی اوکراین و ناتو به شهر خود آغاز کردند.
گفته می‌شود در این حمله از بیش از ۳۳ پهپاد علیه مواضعی در شهر مسکو استفاده شده بود و به همین خاطر بنا به فرمان دولت روسیه، فعالیت همه فرودگاه‌های این شهر به حالت تعلیق در آمد.
اما به گزارش تاس، ثمره این حمله حداقل در حوزه فرودگاه‌ها شهر مسکو فقط لغو ۶۲ پرواز و تأخیر در انجام ۵۲ پرواز دیگر بود.
خبرگزاری‌های روس گزارش داده اند که از ساعاتی پیش فعالیت همه فرودگاه‌های مسکو هم دوباره از سر گرفته شده است.
البته در پی این حمله ۵۵ پرواز دیگر به مقصد مسکو هم مجبور شدند در حالی دیگری فرود بیایند.
به گزارش دیفنس پست، تعداد پهپادهایی به امروز به خاک روسیه حمله کردند حدود ۱۵۰ پهپاد بود که ۳۳ فروند از آنها سهم شهر مسکو بوده است.