خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

95 روستای هرمزگان از مزایای طرح جهاد آبرسانی بهره مند شدند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 14:53
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان از استان های پیشرو در اجرای پروژه های جهاد آبرسانی است، گفت: 60 درصد این پروژه ها دارای پیشرفت فیزیکی بین 60 تا 99 درصد هستند که تاکنون 95 روستا از مزایای این طرح ها بهره مند شده یا خواهند شد.
استان،آبرساني،هرمزگان،جهاد،ريال،درصد،روستا،مديرعامل

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عبدالحمید حمزه‌پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان ظهر امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه مجموع اعتبارات پروژه‌های جهاد آبرسانی در استان بالغ بر 11 هزار و 400 میلیارد ریال است، اظهار داشت: در سال گذشته 1900 میلیارد ریال برای این پروژه‌ها در شورای برنامه‌ریزی استان به تصویب رسید که 100 درصد آن تخصیص یافته و تاکنون 1230 میلیارد ریال از این مبلغ پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه هرمزگان از استان‌های پیشرو در اجرای پروژه‌های جهاد آبرسانی است، افزود: 60 درصد این پروژه‌ها دارای پیشرفت فیزیکی بین 60 تا 99 درصد هستند که تاکنون 95 روستا از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند شده یا خواهند شد.
به گفته حمزه‌پور، از ابتدای اجرای طرح جهاد آبرسانی در استان، 16 پروژه کلید خورده که تاکنون 68 روستا تحت پوشش آن‌ها قرار گرفته‌اند.
مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: در چارچوب این طرح‌ها، تاکنون 259 کیلومتر خط انتقال، 313 کیلومتر شبکه توزیع، 22 هزار و 600 متر مکعب مخزن ذخیره و 6 حلقه چاه حفر و احداث شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تکمیل پروژه‌های در دست اجرا، سطح برخورداری روستاهای استان از آب شرب سالم و پایدار به‌طور چشمگیری افزایش یابد.
انتهای پیام/864