خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمشق: حق سوریه در بازپس‌گیری جولان با گذشت زمان از بین نمی‌رود

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 15:33
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در ژنو در سخنانی تاکید کرد که حق این کشور در بازگرداندن تمامی مناطق بلندی‌های اشغالی جولان با مرور زمان از بین نخواهد رفت.
جولان،سوريه،رژيم،ملل،سازمان،اشغالي،اشغالگر،دائم،بشر

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در ژنو در سخنانی تاکید کرد که حق این کشور در بازگرداندن تمامی مناطق بلندی‌های اشغالی جولان با مرور زمان از بین نخواهد رفت.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، حسام الدین آلا، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در جریان نشست شورای حقوق بشر بار دیگر ضمن تأکید بر حق حاکمیتی سوریه در خصوص بازپس گیری کامل بلندی‌های اشغالی جولان تا مرزهای سال ۱۹۶۷، قابلیت تصرف را ندارد و با مرور زمان از بین نخواهد رفت.
وی در ادامه با محکوم کردن اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی در جولان، از بررسی نقض حقوق بشر و قانون بین‌المللی توسط این رژیم در فلسطین و جولان استقبال کرد.
این مقام سوری همچنین بر اهمیت پاسخگو کردن رژیم اشغالگر درباره نقض‌های مداوم آن در فلسطین و بلندی‌های اشغالی جولان تأکید کرد و گفت: تصمیم غیرقانونی دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا درباره جولان و تلاش این دولت برای شانه خالی کردن از تعهداتش در قبال قطعنامه ۴۹۷ شورای امنیت سازمان ملل محکوم می‌کنیم.
آلا ادامه داد: فشارهای آمریکا برای حذف بند هفتم منشور سازمان ملل از دستور کار شورای حقوق بشر که به نقض‌های رژیم اشغالگر اسرائیل در اراضی عربی اختصاص داده شده، بیانگر موضع دوگانه فاحش آن است که از رژیم اشغالگر برای تداوم نقض‌های خود حمایت می‌کند.
وی همچنین بر حمایت سوریه از حق ملت فلسطین برای تشکیل یک کشور مستقل به پایتختی قدس شرقی و تضمین حق بازگشت آوارگان تأکید کرد.
نماینده دائم سوریه در سازمان ملل همچنین خواستار خروج رژیم صهیونیستی از اراضی اشغالی لبنان شد.
انتهای پیام