خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رد رشوه ۹ سکه بهار آزادی توسط مأموران پلیس در بندرانزلی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 14:12
رشت – فرمانده انتظامی گیلان از رد رشوه ۹ سکه تمام بهار آزادی توسط مأموران وظیفه‌ شناس پلیس امنیت عمومی و دریابانی شهرستان بندرانزلی خبر داد.
مأموران،مشروبات،الكلي،رشوه،قضائي،سردار،مردمي

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین حسن‌پور در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: پس از دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر فروش مواد مخدر و مشروبات الکلی توسط فردی در شهرستان بندرانزلی، مأموران پلیس امنیت عمومی و دریابانی با تشکیل دو تیم به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی‌های قضائی، در بازرسی از محل ۵۱ لیتر و ۵۶ بطری مشروبات الکلی خارجی، ۲۹ گرم تریاک و ۲ حلقه وافور کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان گیلان ادامه داد: متهم ۴۸ ساله جهت چشم‌پوشی مأموران از اعمال قانون و فرار از مجازات، اقدام به پرداخت ۹ عدد سکه تمام بهار آزادی به عنوان رشوه کرد که مأموران با عزت نفس و صحت عمل خود این رشوه را رد کردند.
سردار حسن‌پور تصریح کرد: متهم برای طی مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
وی در پایان از مردم خواست تا هرگونه انتقاد، پیشنهاد، تقدیر، شکایت و یا درخواست خود را از طریق سامانه مردمی ۱۹۷ با پلیس در میان بگذارند