خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هفته استثنایی در ثبات نرخ ارز و طلا

اعتماد | همه | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 13:17
قیمت ها در هفته جاری یک ثبات قیمتی را از هفته اول داشته، قیمت ارز کاهش داشته است و قیمت جهانی هم کاهش داشته است. در مجموع این دوتا باعث شد که قیمت طلا از ان روند صعودی متوقف بشه و به نوعی ما میتوانیم بگوییم که ما یکی از هفته‌های استثنایی بود که یک ثبات قیمت، هم در قیمت طلا و هم در قیمت ارز را داشتیم.
قيمت،طلا،ارز،ثبات

قیمت ها در هفته جاری یک ثبات قیمتی را از هفته اول داشته، قیمت ارز کاهش داشته است و قیمت جهانی هم کاهش داشته است.
در مجموع این دوتا باعث شد که قیمت طلا از ان روند صعودی متوقف بشه و به نوعی ما میتوانیم بگوییم که ما یکی از هفته‌های استثنایی بود که یک ثبات قیمت، هم در قیمت طلا و هم در قیمت ارز را داشتیم.
کد خبر: 715819 | ۱۴۰۴/۰۳/۰۷ ۱۳:۱۲:۳۲
لیلا پایدار- محمد کشتی آرای عضو هیئت رئیسه کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران در گفتگو با خبرنگار اعتماد آنلاین درباره آخرین وضعیت قیمت طلا و ارز گفت: روند آینده قیمت طلا به هیچ عنوان قابل پیش بینی نیست به دلیل اینکه متغییر‌ها بسیار بسیار زیاد هستند و چون این متغییر‌ها نامشخص اند، در نتیجه نمی توان پیش بینی کرد.
وی افزود: قیمت ها در هفته جاری یک ثبات قیمتی را از هفته اول داشته، قیمت ارز کاهش داشته است و قیمت جهانی هم کاهش داشته است.
در مجموع این دوتا باعث شد که قیمت طلا از ان روند صعودی متوقف بشه و به نوعی ما میتوانیم بگوییم که ما یکی از هفته‌های استثنایی بود که یک ثبات قیمت، هم در قیمت طلا و هم در قیمت ارز را داشتیم.
کشتی آرای تاکید کرد: با توجه به اینکه مذاکرات به هیچ عنوان مشخص نیست در چه جهتی است بنابراین در خصوص قیمت ها نمی شود پیش بینی کرد.