صف انتظار ICU کردستان در ۴۸ ساعت به صفر رسید
سنندج- طی ۴۸ ساعت گذشته تمامی ۴۱ بیمار بدحال نیازمند به بخشهای تخصصی در مراکز درمانی مورد نیاز اعزام شده و صف انتظار پذیرش ICU در استان به طور کامل از بین رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان، پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: در روزهای ششم و هفتم خرداد ماه، ۴۱ بیمار بدحال که نیازمند فوری به بخشهای تخصصی بودند، با هماهنگی و سرعت عمل دانشگاه علوم پزشکی کردستان به بیمارستانها و مراکز درمانی اعزام شدند.
بابک هدائی افزود: از این تعداد، ۱۹ اعزام مربوط به ششم خرداد ماه بود؛ ۱۷ مورد درون استانی و ۲ مورد به خارج از استان (بیمارستان تهران و مرکز قلب فرشچیان) همچنین در روز هفتم خرداد ماه، ۲۲ اعزام دیگر شامل ۲۱ مورد درون استانی و یک مورد به بیمارستان تهران صورت گرفت.
هدائی تاکید کرد: تمامی بیماران در ۴۸ ساعت گذشته به مراکز درمانی مورد نیاز خود اعزام شدهاند و در حال حاضر هیچ بیماری در صف انتظار پذیرش ICU در استان کردستان وجود ندارد.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان، افزود: هماهنگی و سرعت عمل بالا در مدیریت بحرانهای پزشکی و ارائه خدمات درمانی به موقع به بیماران، از مهمترین اهداف این مرکز است.