خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

‌تعاملات بین دو کشور ایران و ترکیه روز به روز تقویت می‌شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 15:27
‌والی آغری ترکیه گفت: تعاملات بین دو کشور ایران و ترکیه روز به روز تقویت می‌شود.
كشور،مرزي،تركيه،تعاملات،بازارچه،ساري،سو

‌والی آغری ترکیه گفت: تعاملات بین دو کشور ایران و ترکیه روز به روز تقویت می‌شود.
‌به گزارش ایسنا، سلیمان آلبآن در آئین آغاز به کار مجدد بازارچه مرزی ساری سو ماکو با تاکید بر اینکه کشور ایران و ترکیه دو برادر جدایی ناپذیر هستند، افزود: امنیت و آسایش در این دو کشور در سایه تعاملات مابین دو کشور دوست و همسایه تحقق یافته و روز به روز تقویت می‌شود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه مرز مشترک بین کشورها تنها از بعد فیزیکی وجود خارجی دارد، افزود: مرزی در بین تفکرات مردم این دو کشور وجود ندارد که اگر در ذهن‌ها مرزی وجود داشته باشد نمی‌توانیم موانع فیزیکی و جغرافیایی را رفع نموده و گام‌های اساسی در راستای توسعه همه جانبه کشور برداریم.
والی آغری ترکیه بازگشایی مرز ساری سو را یکی از نمونه‌های بارز رفع موانع فیزیکی مرزی بین دو کشور ایران و ترکیه یاد کرد و افزود: پروژه بازارچه مرزی ساری سو در کنار احداث بازارچه مرزی پیراحمدکندی در چالدران، امنیت، آسایش و رفاه مرزنشینان را فراهم خواهد کرد که در نتیجه سودمندی دو کشور رقم خواهد خورد.
وی اظهار کرد: رهبران دو کشور تاکید بر تعاملات نزدیک و متقابل دارند که باید سرلوحه امورات کاری مسئولین استان‌های مرزی قرار گیرد.
آلبآن پروژه احداث بازارچه مرزی پیراحمدکندی و ساری سو را شروع راه یاد کرد و افزود: همکاری‌های بین دو کشور برای تمامی کشورهای جهان آشکارا قابل رؤیت است و این کشور آمادگی خود را در راستای ارتقا ء تعاملات بیشتر با کشور ایران اعلام می‌دارد.
انتهای پیام