دستگیری قاتل فراری در بندرعباس پس از ۵ سال
کرمانشاه- رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه از دستگیری قاتل فراری پرونده قتل خانوادگی در شهرستان صحنه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی کرمی رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه از پایان فرار قاتلی خبر داد که در سال ۱۳۹۹ پس از قتل برادر ۶۰ سالهاش در یکی از روستاهای شهرستان صحنه، متواری شده و در شهر بندرعباس مخفی شده بود.
وی اظهار داشت: پس از وقوع این قتل خانوادگی در شهرستان صحنه، رسیدگی به پرونده بلافاصله در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات اولیه نشان داد که مقتول توسط برادر ۴۷ سالهاش با شلیک اسلحه شکاری به قتل رسیده است.
سرهنگ کرمی افزود: پس از وقوع قتل، قاتل بلافاصله از محل حادثه متواری شد و تلاشهای پلیس برای شناسایی و دستگیری او در طول این سالها بیوقفه ادامه داشت.
وی ادامه داد: پس از انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و پلیسی، سرانجام ردپای قاتل در بندرعباس شناسایی شد.
کارآگاهان با اخذ نیابت قضائی به بندرعباس اعزام شدند و طی عملیاتی منسجم موفق به دستگیری وی در مخفیگاهش شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه متهم در بازجوییها به صراحت به ارتکاب قتل اعتراف کرده است، گفت: انگیزه این جنایت را اختلافات قدیمی خانوادگی و مسائل مربوط به ملک عنوان کرده است.
وی در پایان تصریح کرد: پرونده قضائی برای متهم تشکیل شده و به منظور طی مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شده است.