خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«مسلمیه 1404» با شعار «سفیر حسینی، قیام خمینی» در شهرری

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 11:53
معاون علمی و فرهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از آغاز برنامه های آیینی مسلمیه 1404 خبر داد و گفت: این مراسم با عنوان «سفیر حسینی، قیام خمینی» از شامگاه دوشنبه 12 خردادماه به مدت سه شب در حرم حضرت سیدالکریم برگزار خواهد شد.
حضرت،عقيل،عبدالعظيم،مسلم،بن،مراسم،عرفاتي،آستان،خميني،اشاره،ح ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن عرفاتی ظهر امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های مسلمیه و شب عرفه اظهار داشت: امسال تقارن ایام مسلمیه با سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) فرصت مغتنمی است تا از وجوه مشترک این دو شخصیت ولایی در تبیین مفاهیم دینی و ولایتمداری بهره‌برداری شود.
وی با اشاره به نقش برجسته حضرت مسلم بن عقیل در تاریخ اسلام افزود: حضرت سیدالشهدا(ع) در نامه‌ای به مردم کوفه، مسلم بن عقیل را نه‌تنها برادر، بلکه پسرعموی خویش و مورد اعتماد اهل‌بیت معرفی می‌کند و به یاری او فرمان می‌دهد.
امروز نیز هر قدم زائران در این مراسم، بیعتی مجدد با آن فرمان نورانی است.
معاون آستان حضرت عبدالعظیم(ع) با اشاره به ریشه‌دار بودن برگزاری مراسم مسلمیه در این آستان مقدس، تصریح کرد: بیش از یک قرن است که این مراسم در حرم حضرت سیدالکریم برگزار می‌شود و امروز پرچم این سنت مقدس در دستان ماست.
ما موظفیم با ابزارهای نوین رسانه‌ای، پیام مسلمیه را به جهانیان منتقل کنیم.
عرفاتی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در ترویج معرفت حسینی ادامه داد: امروز جبهه باطل از ابزارهای هنری، تبلیغی و رسانه‌ای برای خاموش کردن نور اهل‌بیت(ع) بهره می‌برد و در مقابل، ما نیز باید با تمام ظرفیت در میدان رسانه‌ای، فرهنگی و معرفتی حاضر شویم.
وی با بیان اینکه شعار امسال مراسم «سفیر حسینی، قیام خمینی» انتخاب شده، افزود: این شعار نمایانگر اشتراک در ولایت‌پذیری حضرت مسلم بن عقیل، حضرت امام خمینی(ره) و حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) است؛ سه شخصیتی که در راه دفاع از ولایت تا پای جان ایستادند و به الگویی برای اهل ایمان تبدیل شدند.
معاون علمی و فرهنگی آستان حضرت عبدالعظیم(ع) همچنین بر لزوم حضور فعال رسانه‌ها و مطالبه‌گری در حوزه ترویج معارف اهل‌بیت(ع) تأکید کرد و گفت: رسانه‌ها باید از مسئولان حوزه‌های آموزشی و اجتماعی بخواهند که حضرت مسلم بن عقیل و اهداف قیام عاشورا چقدر برای نسل جوان تبیین شده و تا چه حد در نظام تعلیم و تربیت جای دارد.
عرفاتی در پایان با اشاره به جایگاه تاریخی مسلمیه در پایتخت خاطرنشان کرد: از گذشته، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به‌عنوان آغازگر طلیعه محرم در تهران شناخته می‌شد.
به‌گونه‌ای که می‌گفتند: «مسلمیه شهرری، دهه اول محرم تهران، اربعین کربلا و دهه آخر صفر مشهد»، و این پیوستگی عزاداری، ضامن تداوم فرهنگ عاشوراست.
انتهای پیام/