خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت‌ گسترده فرهنگی کمیته امداد برای توانمندسازی نسل جوان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 11:12
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) از انجام فعالیت های گسترده فرهنگی این نهاد به منظور توانمندسازی نسل جوان خبر داد.
فرهنگي،امداد،كميته،كشور،خراسان،نهاد،پوشش،فعال،جنوبي،استان،عم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت الاسلام مهدی متقی‌فر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: استان خراسان جنوبی با زیرساخت‌های فعال و عملکرد منسجم، در میان استان‌های برتر کشور در اجرای برنامه‌های فرهنگی قرار دارد.
معاون فرهنگی کمیته امداد کشور افزود: در حوزه فرهنگی، برنامه‌های گسترده‌ای برای ارتقای سطح آموزشی و تربیتی مددجویان برگزار می‌شود.
متقی‌فر با بیان اینکه 840 هزار دانش‌آموز و 40 هزار دانشجو تحت پوشش کمیته امداد هستند ادامه داد: این افراد در حال حاضر از خدمات آموزشی، تقویت تحصیلی، برنامه‌های اردویی و کانون‌های فرهنگی بهره‌مند می‌شوند.
وی بیان کرد: در حال حاضر 4 میلیون و 700 هزار نفر مددجو در سراسر کشور نیز تحت پوشش کمیته امداد هستند.
معاون فرهنگی کمیته امداد کشور گفت: از این تعداد، حدود یک میلیون و 600 هزار نفر سالمند و مابقی افراد زیر 65 سال هستند که به دلایل مختلف تحت حمایت این نهاد قرار دارند.
متقی‌فر با بیان اینکه استان خراسان جنوبی دومین استان کشور از نظر تعداد خوابگاه‌های دانش‌آموزی پس از تهران است، اظهار کرد: در این استان 6 خوابگاه دانش‌آموزی و یک اردوگاه فرهنگی فعال داریم.
وی اظهار کرد: استان خراسان جنوبی همواره جزو استان‌های موفق و بدون دغدغه در اجرای برنامه‌های فرهنگی بوده است.
معاون فرهنگی کمیته امداد کشور تصریح کرد: هدف این نهاد تقویت عزت‌نفس، کرامت انسانی و توانمندسازی نسل جوان برای خروج تدریجی از وابستگی به نهاد حمایتی است تا در آینده به استقلال اقتصادی و اجتماعی برسند.
متقی فر، یادآور شد: این نهاد با افتخار بیش از 120 خدمت را به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌دهد که امید است با بهره‌مندی از رهنمودهای ارزشمند بزرگان و نمایندگان ولی‌فقیه در استان‌ها، بتوانیم با قوت و دقت بیشتر مسیر خدمت‌رسانی فرهنگی و تربیتی را ادامه دهیم.
آیت‌الله سید علیرضا عبادی نیز در این دیدار گفت: درگیر یک جنگ ترکیبی هستیم که آثار آن نه تنها در حوزه اقتصاد، بلکه در فرهنگ، سیاست و امنیت نیز کاملاً مشهود است.
بسیاری از مشکلات اقتصادی ما، ناشی از عملکرد دشمنان خارجی و داخلی است که با نفوذ، بی‌عدالتی و عملیات روانی، فشار وارد می‌کنند.
همان‌طور که جنگ هشت‌ساله به ما تحمیل شد، امروز هم درگیر یک جنگ اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تحمیلی هستیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، با تأکید بر لزوم اقدام عملی از سوی دستگاه‌های حاکمیتی گفت: حل مشکلات در گرو عملکرد همه‌جانبه قوای سه‌گانه و نهادهای فعال فرهنگی است.
تا زمانی که نظام فرهنگی کشور به‌طور سازمان‌یافته، نیرو تربیت نکند، نمی‌توان در برابر تهاجم گسترده دشمن ایستادگی کرد.
این مسئولیت متوجه دولت و همه نهادهای فعال، از جمله کمیته امداد است.
وی با گلایه از نبود یک طرح فراگیر برای آگاهی‌بخشی عمومی افزود: سال‌هاست که می‌گوییم باید طرحی علمی، متکی به شناخت صحیح و با مشارکت عمومی برای روشنگری جوانان اجرا شود؛ نه صرفاً در مساجد، بسیج یا حسینیه‌ها.
چون بسیاری از جوانان دیگر در این محیط‌ها حضور ندارند، اما دشمن در همه جا با ابزار تبلیغاتی خود فعال است.
عبادی با تشکر از عملکرد کمیته امداد خاطرنشان کرد: جمعیت تحت پوشش کمیته امداد از بسیاری از کشورهای منطقه بیشتر است.
این یک ظرفیت بی‌نظیر برای کار فرهنگی و تربیت نسل مؤمن، انقلابی و آگاه است.
خدمات معیشتی این نهاد بسیار ارزشمند است، اما مهم‌تر از آن، تقویت ایمان، بصیرت و هویت انقلابی مددجویان است.
اینکه جوان و نوجوان تحت پوشش کمیته امداد نه‌تنها بتواند از خود دفاع کند، بلکه مدافع ارزش‌های اسلامی و انقلابی نیز باشد، مهم‌ترین دستاورد فرهنگی خواهد بود.
انتهای پیام/253