خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهانه آمریکا برای حمایت از تروریست‌های حاکم بر سوریه

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 10:59
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی اقدام این کشور را در لغو تحریم‌های سوریه توجیه کرد.
سوريه،آمريكا،بروس،تشكيلات،تروريستي

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، تامی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که لغو تحریم‌های این کشور علیه سوریه یک اقدام راهبردی در راستای شکست دادن همیشگی تشکیلات تروریستی داعش است.
وی ادعا کرد که شکست داعش در سوریه هدف اصلی آمریکا است و این تصمیم واشنگتن به مردم سوریه فرصتی برای ساخت آینده بهتر می‌دهد.
این در حالی است که آمریکا عامل اصلی ایجاد تشکیلات تروریستی داعش در منطقه است.
بروس به اقدامات آمریکا در حمایت از تروریست‌های حاکم بر سوریه اشاره کرد و گفت: ما با شرکای منطقه‌ای و بین المللی خود برای جذب سرمایه گذاری در سوریه همکاری می‌کنیم.
به تازگی مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا از لغو تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه از سال ۲۰۱۹ تاکنون خبر داده است.
همچنین تروریست‌های حاکم بر سوریه به ویژه ابومحمد الجولانی از لیست تحریم‌های آمریکا خارج شده‌اند.