خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قرارگاه اجتماعی البرز، پیونددهنده مردم و حاکمیت در حل مسائل

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 09:30
رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری با تأکید بر اهمیت تداوم مدیریت و هماهنگی بین دستگاه ها، از موفقیت های این قرارگاه در توانمندسازی جامعه و ارتقای رفاه و امنیت خبر داد و آن را الگویی عملی برای سراسر کشور دانست.
اجتماعي،البرز،استان،قرارگاه،نظارت،بازرسي،دفتر،عمومي،رئيس،الگ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، مصطفی مولوی، رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری امروز در هفتاد و ششمین جلسه قرارگاه اجتماعی استان البرز با اشاره به موفقیت‌های این قرارگاه در استان البرز، آن را الگویی موفق برای دیگر استان‌ها دانست و گفت: امیدوارم سایر شهرها نیز از این الگو استفاده کنند تا بتوانیم به رفاه و آسایش واقعی برسیم.
وی بیان کرد: مشکلات کشور ناشی از برخی قوانین ناهماهنگ و تداخل قوانین است و باید با همکاری و همدلی این مشکلات را برطرف کنیم.
استان البرز به عنوان پایلوت این طرح باید به عنوان مبتکر شناخته شود که این کار سختی بود که با تلاش و توجیه مدیران و مردم محله به محقق شد.
رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری با اشاره به اهمیت تداوم مدیریت در استان اظهار کرد: اگر مدیران قوی و کارآمد در سمت خود باقی بمانند، می‌توانند تسلط بیشتری بر مشکلات داشته باشند و خدمات بهتری را ارائه دهند.
این موضوع یکی از دلایل موفقیت استان البرز در اجرای طرح‌های اجتماعی است.
مولوی همچنین از نقش قرارگاه اجتماعی در توانمندسازی افراد و ارتقای رفاه عمومی سخن گفت و تصریح کرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش امنیت ملی از نتایج مستقیم این طرح است.
اگر بتوانیم این مدل را در سطح کشور توسعه دهیم ضریب امنیت ملی کشور نیز افزایش خواهد یافت.
رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری با اشاره به اهمیت نظارت عمومی بر عملکرد دولت و مردم اذعان کرد: قرارگاه اجتماعی می‌تواند نقش موثری در افزایش شفافیت و اعتماد عمومی ایفا و نظارت مردم بر مردم را تقویت کند.
قرارگاه اجتماعی، مصداق اجرای اصل 8 قانون اساسی در خصوص نظارت عمومی است.
وی افزود: این الگو ترکیبی از نظارت دولت بر عملکرد خود، نظارت مردم بر مردم و مشارکت جمعی در حل مسائل بوده و این حلقه گمشده‌ای است که بسیاری از دستگاه‌ها و حتی احزاب به‌دنبال آن هستند.
در این راستا از حمایت‌های استاندار البرز و هماهنگی بین دستگاه‌ها قدردانی می‌کنم.
رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست‌جمهوری با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی و اجتماعی استان البرز همچنان با قوت ادامه می‌یابد و به رفاه و آسایش مردم منجر می‌شود، تأکید کرد: این مدل باید به عنوان الگو در دیگر استان‌ها اجرا و حفظ شود تا از انحراف جلوگیری شود و به اهداف بلندمدت خود دست یابد.
انتهای پیام/