خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

البرز، رتبه سوم ارائه خدمات به معلولان و سالمندان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 07 خرداد 1404 - 09:30
مدیرکل بهزیستی استان البرز از کسب رتبه سوم توسط این استان در زمینه ارائه خدمات به معلولان، سالمندان و بیماران خبر داد و بر لزوم جذب منابع بیشتر و توسعه زیرساخت های خدماتی در استان تأکید کرد.
البرز،استان،بهزيستي،ارائه،اشاره،اجتماعي،معلولان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، وجیهه محمدی‌فلاح، مدیرکل بهزیستی استان البرز امروز در هفتاد و ششمین جلسه قرارگاه اجتماعی استان ضمن ارائه گزارشی کوتاه به دغدغه‌های این نهاد در حوزه آسیب‌های اجتماعی و گروه‌های هدف متعدد، از جمله بانوان سرپرست خانوار، کودکان، معتادان و معلولان پرداخت.
وی با اشاره به اینکه بهزیستی البرز خدمات خود را به طور ویژه در مناطق کم‌برخوردار ارائه می‌دهد، افزود: به همت دستگاه‌ها و همکاری مردم و محله‌ها، نرخ آسیب‌های اجتماعی از جمله طلاق، سرقت و اعتیاد در استان کاهش یافته است.
در سال گذشته، 955 معلول جدید به جمعیت استان اضافه شدند.
مدیرکل بهزیستی استان البرز با اشاره به اینکه بسیاری از آن‌ها به دلیل مهاجرت یا حوادث به خدمات بهزیستی نیازمند شدند، به محدودیت‌های سرزمینی و زیرساختی استان البرز اشاره و بیان کرد: البرز با وجود مساحت محدود خود، در ارائه خدمات به معلولان و سالمندان در مراکز شبانه‌روزی رتبه سوم کشور را دارد.
محمدی‌فلاح با بیان اینکه با توجه به نرخ بالای مهاجرت به البرز، باید برای تأمین منابع و ردیف‌های اعتباری متناسب با جمعیت در حال افزایش استان تدابیر جدی اتخاذ شود، از ضرورت تمرکز بیشتر دولت بر وضعیت استان‌های پرمهاجرت مانند البرز و جبران کمبود منابع خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های استاندار و مسئولان، این موضوع در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام/