خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات جدید از دستگیری ۳ کارمند و مدیر شهرداری ازنا

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 خرداد 1404 - 23:41
خرم‌آباد - جزئیات جدید از دستگیری سه کارمند و مدیر شهرداری ازنا اعلام شد.
ازنا،دادستان،قضائي،تحقيقات،انقلاب،عمومي،گودرزي

به گزارش خبرگزاری مهر، با دستور دادستان عمومی و انقلاب ازنا و در جریان انجام تحقیقات قضائی و پس از تشکیل پرونده قضائی پیرامون تخلفات مالی در شهرداری شهرستان ازنا و با همکاری اداره کل اطلاعات استان لرستان سه نفر از کارمندان و مدیران شهرداری شهرستان ازنا به اتهام ارتشا، جعل در اسناد رسمی و تحصیل مال از طریق نامشروع با مبلغی دایر بر ۱۵۰ میلیارد ریال دستگیر، تفهیم اتهام و با قرار قانونی به زندان معرفی شدند.
علی گودرزی دادستان عمومی و انقلاب ازنا، گفت: در تحقیقات اولیه اموالی از این افراد کشف شد و تحقیقات دراین‌خصوص ادامه دارد.
دادستان عمومی و انقلاب ازنا، ادامه داد: همواره برخورد قاطع، بدون اغماض و تبعیض با مفاسد اداری و اقتصادی یکی از اولویت‌های اصلی و مهم دستگاه قضائی بوده و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
گودرزی، افزود: مطابق قوانین و مقررات اطلاع‌رسانی از روند این دست پرونده‌ها تنها از طریق روابط‌عمومی و رسانه دادگستری استان لرستان صورت خواهد گرفت و از همه رسانه‌ها درخواست می‌شود از گمانه‌زنی، تولید، تفسیر و انتشار اخبار بدون پایه و اساس و دامن‌زدن به شایعات خودداری کنند.