روانی شدن هزاران صهیونیست بر اثر جنگ
رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از نیم میلیون اسرائیلی درخواست دریافت کمکهای رواندرمانی داشتهاند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، رسانه های رژیم صهیونیستی از تبعات جنگ غزه بر شهرک نشینان صهیونیست خبر دادند.
این منابع اعلام کردند که از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از نیم میلیون اسرائیلی درخواست دریافت کمکهای رواندرمانی داشتهاند که این آمار نگرانکننده، ابعاد گسترده تأثیرات روانی جنگ بر صهیونیستها را نشان میدهد.
این منابع اذعان کردند که حدود ۶۶ هزار نظامی و خانوادههایشان به دنبال کمک های روان درمانی بوده اند که به طور عمده از افسردگی و اختلال در روابط اجتماعی ناشی از شوک جنگ رنج می برند.
اشغالگران کلینک های خاصی برای پذیرش این نظامیان در سایه افزایش مواردی که از بازگشت به جنگ ناتوان هستند، دایر کرده اند.
رسانه های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که حدود ۵۲۰۰ نظامی یعنی حدود ۴۳ درصد از مجروحان که در مراکز توانبخشی پذیرفته شدهاند، از استرس پس از شوک و جراحت رنج میبرند و انتظار می رود تا سال ۲۰۳۰ حدود یکصد هزار نفر که حداقل نیمی از آنها دچار استرس بعد از شوک هستند، نیاز به درمان داشته باشند.
طبق برآوردهای ارتش رژیم صهیونیستی، حدود ۱۵ درصد از نظامیان این رژیم که از غزه بازگشته اند، تحت درمان روانی قرار گرفتهاند و به دلیل مشکلاتشان قادر به بازگشت به میدان نبرد نبودهاند.
پیش از این نیز، رسانه های رژیم صهیونیستی به اختلالات روانی در میان نظامیان ارتش این رژیم اشاره و از افزایش موارد خودکشی و عوارض پس از شوک و جراحت در میان نظامیان بازگشته از غزه خبر داده بودند.
این گزارشها حاکی از تجربیات وحشتناک نظامیان اسرائیلی در نوار غزه است به طوری که بسیاری از نجاتیافتگان از مرگ، از فراخوانده شدن مجدد به جنگ به شدت ترس و واهمه دارند.