قالیباف رییس باقی ماند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی«محمد باقر قالیباف» را در اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم، بار دیگر به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی انتخاب کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی«محمد باقر قالیباف» را در اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم، بار دیگر به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی انتخاب کردند.
کد خبر: 715550 | ۱۴۰۴/۰۳/۰۶ ۰۹:۱۷:۵۹
انتخابات هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه دوم دوره دوازدهم مجلس، امروز سهشنبه( ۶ خردادماه) در صحن علنی مجلس برگزار شد.
به گزارش ایرنا، در رای گیری برای انتخاب رئیس مجلس، محمدباقر قالیباف منتخب مردم تهران، ری،شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با ۲۱۹ رای از ۲۷۲ آراء ماخوذه برای دومین بار در مجلس دوازدهم به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد.
همچنین هادی قوامی که نامزد ریاست مجلس بود، در سخنانی کوتاه اعلام کرد به نفع محمدباقر قالیباف که فردی جهادی و انقلابی است، از نامزدی ریاست مجلس کنار میرود.
احمدراستینه هفشجانی نماینده مردم شهرکرد در مجلس، دیگر نامزد انتخابات ریاست مجلس شورای اسلامی بود که پس از شمارش آراء، ..
رای از ...
آراء ماخوذه را از آن خود کرد.