خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوری| زلزله ۴.۹ ریشتری در دهدشت؛ زمین‌لرزه نسبتا بزرگ کهگیلویه و بویراحمد خسارت داشت؟

اعتماد | همه | سه شنبه، 06 خرداد 1404 - 07:29
زمین‌‌‌لرزه‌ای به بزرگی چهار و ۹ دهم ریشتر دهدشت کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.
كهگيلويه،كيلومتري،هلال،دهدشت،ريشتر،بويراحمد

زمین‌‌‌لرزه‌ای به بزرگی چهار و ۹ دهم ریشتر دهدشت کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.
کد خبر: 715513 | ۱۴۰۴/۰۳/۰۶ ۰۷:۲۴:۵۴
­زلزله‌ای به بزرگی چهار و ۹ دهم ریشتر، حوالی شهر «دهدشت» در استان کهگیلویه و بویراحمد را لرزاند.
به گزارش مهر، این زمین لرزه در ساعت ۴ و ۹ دقیقه صبح سه شنبه ۶ خرداد در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد.
کاظم فلاحی دوست اظهار کرد: ساعت ۴ و ۹ دقیقه صبح سه شنبه زلزله‌ای به بزرگی ۴.۹ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و ۱۴ کیلومتری دهدشت، ۲۳ کیلومتری لنده، ۲۷ کیلومتری بهبهان احساس شد.
وی با اشاره به اینکه نقطه کانونی زلزله در مجاورت روستاهای چنگلوا و صنوگان در مجاورت سد مارون اتفاق افتاده است، افزود: دو تیم ارزیاب از شهرستان کهگیلویه، یک تیم از شهر چرام و یک تیم از شهرستان بهمئی به روستاهای مجاور این سد اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: تا به الان تیم‌های ارزیاب هیچ گونه گزارشی مبنی بر خسارت را به هلال احمر استان اعلام نکرده اند اما این تیم‌ها تا پایان بررسی کامل در منطقه حضور دارند.
وی اضافه کردند: با مدیران جمعیت هلال احمر و خانه‌های هلال در شهرستان‌ها لنده، چرام، بهمئی و کهگیلویه هماهنگی لازم به عمل آمده و همه مراکز عملیاتی و پایگاه‌های امداد و نجات در آمادگی کامل هستند.