خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع مشکل کمبود و افت فشار آب در شهرهای سنخواست و شوقان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 خرداد 1404 - 06:41
بجنورد- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: با بهره‌برداری از دومین چاه آب شرب در شهر سنخواست و تکمیل مخزن ذخیره آب شهر شوقان، مشکل کمبود و افت فشار آب مرتفع شد.
آب،شوقان،تأمين،سيدمجتبي

سیدمجتبی علوی‌مقدم، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی مردم در شهرهای سنخواست و شوقان، کمبود آب و افت فشار در ایام گرم سال بود که با تجهیز و راه‌اندازی دومین چاه تأمین آب در سنخواست، این مشکل مرتفع شده است.
وی افزود: ساخت مخزن آب شهر شوقان نیز مراحل پایانی خود را طی می‌کند و با بهره‌برداری کامل از آن، نیاز آبی این منطقه نیز به طور پایدار تأمین خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: این پروژه‌ها با تخصیص اعتبار ویژه و همکاری شرکت آب و فاضلاب استان به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند و نقش مهمی در بهبود زیرساخت‌های آبرسانی مناطق کم‌برخوردار ایفا می‌کنند.