20هزار کنتور هوشمند در مازندران نصب شد
مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: بیش از 20 هزار کنتور هوشمند در مازندران نصب شد که گام های جدید برای کنترل مصرف برق است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سیدکاظم حسینیکارنامی، مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران دوشنبه در نشست خبری با محوریت «مدیریت گذر از اوج بار 1404» با اشاره به تولید کنونی برق در کشور گفت: در حال حاضر نیاز مصرف برق کشور 85 تا 90 هزار مگاوات است، در حالی که تولید فعلی ما حدود 65 هزار مگاوات است.
این میزان تولید تحت تأثیر کاهش بارشها و پر نشدن سدها، به ویژه در مناطق جنوبی کشور، به 50 درصد ظرفیت خود رسیده است.
وی به وضعیت استان مازندران اشاره کرد و افزود: نیاز مصرف برق مازندران 4 هزار مگاوات است، اما تولید برق در استان تنها 2 هزار و 200 مگاوات است.
با توجه به قدمت خطوط برق، 1,500 تا 1,600 مگاوات از ظرفیت تولید در استان کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران به راهکارهای مدیریت مصرف انرژی در استان اشاره کرد و گفت: برای کاهش مصرف برق در ادارات و موسسات، هزار کنتور هوشمند نصب شده و این مراکز موظف به کاهش مصرف در ساعات غیراداری شدهاند.
همچنین، در بخش خانگی و تجاری، 25 هزار کنتور هوشمند برای مشترکان پرمصرف نصب شده و محدودیتهایی در مصرف برق این مشترکان اعمال شده است.
حسینیکارنامی همچنین به برنامههای مدیریت مصرف در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: در بخش کشاورزی، 125 هزار مشترک تکفاز و 8,600 مشترک سهفاز داریم.
برای جلوگیری از کاهش آب کشاورزی، میزان مصرف برق در ساعات اوج بار به دو بازه زمانی تقسیم شده است.
وی در مورد مشکلات ناشی از ماینرها گفت: پدیده شوم ماینرها در کشور رایج شده و شناسایی آنها دشوار است.
هر ماینر به اندازه 10 واحد مسکونی برق مصرف میکند و برای جلوگیری از این پدیده، سامانهای برای شناسایی و برخورد با ماینرها راهاندازی شده است.
حسینیکارنامی به مشکلات سرقت سیمهای برق در استان اشاره کرد و اظهار داشت: سرقت سیمهای برق در استان مازندران یک معضل جدی است.
برای مقابله با این مشکل، در حال تبدیل سیمهای مسی به کابل هستیم تا امنیت شبکه برق افزایش یابد.
وی افزود: در نهایت، برای کاهش مشکلات مربوط به کمبود برق، نیازمند همکاری بیشتر مردم و دستگاههای اجرایی در مدیریت مصرف انرژی هستیم.
مدیرعامل توزیع برق مازندران بر لزوم مدیریت مصرف برق و همکاری همهجانبه در راستای بهینهسازی مصرف انرژی تاکید کرد.
حسینیکارنامی در مورد استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر گفت: دولت نیز به حوزه استفاده از پنلهای خورشیدی ورود پیدا کرده است.
این تکنولوژی میتواند کمک زیادی به کاهش وابستگی به برق تولیدی از منابع سوخت فسیلی کند و به تأمین برق پایدار در کشور کمک نماید.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران همچنین به تأمین برق صنایع حساس و استراتژیک اشاره کرد و گفت: این صنایع در هر شرایطی از قطعی برق مستثنی هستند و در اولویت تأمین برق قرار دارند.
وی در مورد مشکلات ناترازی تولید و مصرف برق نیز گفت: ناترازی برق در کشور بسیار زیاد است و برای مدیریت این مشکل، نیاز به همکاری و همافزایی بیشتر بین بخشهای مختلف داریم.
انتهای پیام/