باند سارقان وسایل خودرو در بوشهر منهدم شد
بوشهر- فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر گفت: باند سارقان غیربومی که با استفاده از شاه کلید و تخریب قفلهای خودرو اقدام به سرقت وسایل داخل خودرو در بوشهر میکردند، منهدم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جهانبخش صیادی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت سریالی داخل خودروهای پراید در شهر بوشهر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر افزود: این گروه متهم که به صورت حرفهای فعالیت میکردند، با استفاده از ابزارهای پیشرفته، در مناطق مختلف شهر اقدام به سرقت از خودروها میکردند، تیمهای تجسس کلانتری ۱۴ تنگک با رصد تصاویر دوربینهای مداربسته و انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی و دستگیری اعضای این باند شدند.
سرهنگ صیادی تصریح کرد: در این عملیات، ۲ نفر سارق در حین سرقت دستگیر شدند و از متهمان، ادوات سرقت از جمله دربازکن های الکترونیکی، ابزار شکستن شیشه و قفل، انواع کلیدهای پراید و مقادیر زیادی وسایل و اقلام مسروقه کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان بوشهر با بیان اینکه متهمان در تحقیقات صورت گرفته به ۱۱ فقره سرقت داخل خودرو پراید اعتراف کردند، بیان داشت: در این راستا مالخر نیز شناسایی و با هماهنگی قضائی دستگیر شد.
این مقام انتظامی با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضائی، اعلام کرد: این باند سارقان که غیر بومی و از استانهای همجوار وارد بوشهر شده بودند، و به صورت تخصصی فقط از خودروهای پراید سرقت میکردند، در مدت زمان کوتاهی شناسایی و متلاشی شد.